Mullet season - H Camila Cabello έκανε το κούρεμα της Miley Cyrus και είναι αγνώριστη

H 25χρονη star έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Άκρως ανανεωμένη δείχνει η Camila Cabello λίγο μετά τον χωρισμό από τον Shawn Mendes. Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ καλή περίοδο τόσο στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Βam Bam» ενώ οι φήμες τη θέλουν να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στη «Σταχτοπούτα», Nicholas Galitzine.

Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

https://www.instagram.com/p/CbdN860Pdl2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Camila Cabello υιοθέτησε το πιο cool κούρεμα της σεζόν

Η Camila Cabello έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και εμπιστεύθηκε το νέο της hair look στα χέρια του γνωστού Έλληνα κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτου. Η 25χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε το mullet κούρεμα στη μακριά εκδοχή του. Η Camila Cabello φημίζεται άλλωστε για τα μακριά σκουρόχρωμα μαλλιά της τα οποία ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ. Ο διάσημος hair stylist ήταν αυτός που αποκάλυψε το νέο της look, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον επαγγελματικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbaVZpZOAAD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγα λόγια για το mullet haircut...

https://www.instagram.com/p/CQtgg-VJKzH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το mullet, το πιο αμφιλεγόμενο κούρεμα στον χώρο της ομορφιάς ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του '80, και έκανε δυναμικό comeback κατά τη διάρκεια της πανδημίας. H Miley Cyrus ήταν από τις πρώτες celebrities που το υιοθέτησαν επιτυχώς.

Στο κούρεμα αυτό, τα μαλλιά είναι πιο κοντά στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος, δημιουργώντας έτσι τη λεγόμενη «χαίτη». Η σύγχρονη version του είναι κοντή στo πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος και θυμίζει ένα αναπάντεχο και πιο εξεζητημένο shag. Προσωπικά δεν θα το τολμούσα ποτέ αφού θεωρώ ότι δεν θα με κολάκευε ούτε λίγο. Εσύ θα το δοκίμαζες;

Πηγή κεντρικής: dimitrishair



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved