Τα opera gloves είναι παντού - Πόσο πρακτικά είναι για την καθημερινότητα

Μάθε τώρα πώς είναι να υιοθετείς μια δημοφιλή τάση όπως τα μακριά γάντια που φτάνουν μέχρι τον αγκώνα!

Τον τελευταίο χρόνο, σε πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί πρωταγωνίστησε ένα συγκεκριμένο κομψό αξεσουάρ. Από την Gigi Hadid στο Met Gala έως την Alexa Chung στα British Fashion Awards, οι celebrities παγκοσμίως υιοθέτησαν την τάση των opera gloves. Κάποιοι θεώρησαν πως αυτό το look ήταν μια άμεση απάντηση στον κορωνοϊο, ενώ άλλοι μια επιστροφή στην αίγλη του Old Hollywood.



Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι αγαπημένο της Gen Z. Μερικές από τις εμφανίσεις των celebrities που έχουμε ξεχωρίσει είναι της Sydney Sweeney στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Euphoria και της Dua Lipa στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της με Mugler catsuit.

color_trends_anoixi-n67.jpg

It’s a colorful spring! Τα color trends της άνοιξης θα φέρουν φως και ζωντάνια στη ζωή σου

https://www.instagram.com/p/CYZlGTHvRL5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα opera gloves ήταν επίσης staple στις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Τα είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου αλλά και του Μιλάνου – η Bella Hadid φόρεσε ένα μαύρο μεταξωτό γάντι για την πασαρέλα του οίκου Moschino και ένα πλεκτό ζευγάρι για τον οίκο Fendi.

Τα opera gloves μπορεί να φαίνονται κομψά στο κόκκινο χαλί ή σε μια πασαρέλα, είναι όμως πρακτικά για εμάς τους απλούς ανθρώπους; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν πραγματικά αξίζει να επενδύσεις σε αυτό το trendy αξεσουάρ.

Για τα ψώνια:

Η ενσωμάτωση των opera gloves σε ένα καθημερινό σύνολο είναι ένα πράγμα, αλλά το να πηγαίνεις στο σούπερμαρκετ φορώντας αυτό το statement αξεσουάρ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα αντιμετωπίσεις σίγουρα το πρώτο πρόβλημα μόλις προσπαθήσεις να ανοίξεις το κινητό σου για να δεις τη λίστα με τα προϊόντα που θες να αγοράσεις. Από εκεί και πέρα όμως τα opera gloves θα σου φανούν χρήσιμα, θα σε προστατέψουν από τα μικρόβια και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν μια πραγματική influencer.

Για brunch:

Aν αποφασίσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι opera gloves για δείπνο έξω, πρέπει να επιλέξεις σίγουρα ένα πιάτο που τρώγεται με μαχαιροπίρουνα και όχι με τα χέρια, όπως ένα cheeseburger ή μια πίτσα.

Για βραδινή έξοδο:

Τα opera gloves είναι το αξεσουάρ που χρειάζεται κάθε βραδινό σύνολο. Θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πας σε ένα πάρτι/μπαρ/κλαμπ. Ωστόσο, θέλουμε να σε προετοιμάσουμε για ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις αν θελήσεις να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα. Το να βάζεις και να βγάζεις από τα χέρια σου ένα τόσο σφιχτό αξεσουάρ σε ένα ξένο μπάνιο δεν είναι και το πιο ιδανικό.



Σε γενικές γραμμές θεωρούμε πως τα opera gloves έχουν περισσότερα θετικά παρά αρνητικά. Πρέπει ωστόσο να σκέφτεσαι πάντα την περίσταση πριν τα φορέσεις.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @addisonraee

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved