Τις κρύες μέρες σαν τη σημερινή χρειάζεσαι cozy & στυλάτα outfits - 7 για να διαλέξεις

Σημαντικά κομμάτια για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

Παρόλο που αυτές τις μέρες κάνει πολύ κρύο, εμείς ονειρευόμαστε την άνοιξη, και είμαστε σίγουρες πως και εσύ κάνεις το ίδιο. Αντί να αγοράσουμε όμως μια εντελώς καινούργια γκαρνταρόμπα, ψάχνουμε για statement κομμάτια που θα μεταμορφώσουν τα χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα ρούχα που έχουμε ήδη σε μοντέρνα και fashionable looks. Οπότε, εμπνευσμένες από τις τάσεις που εντοπίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 22 και τα σύνολα που φορούν οι αγαπημένες μας influencers, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να βρεις 7 outfits που μπορείς να φορέσεις τις επόμενες κρύες ηλιόλουστες μέρες.

metavatika_sinola.jpg

Από τον χειμώνα στην άνοιξη - 8 μεταβατικά σύνολα για στυλάτα looks κάθε μέρα

Κάτι πράσινο:

Οι λάτρεις της μόδας έχουν ενσωματώσει το πράσινο στα σύνολά τους φέτος. Έχουμε δει αυτό το χρώμα στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων, στο street-style και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια είτε σε statement αξεσουάρ όπως τις SS22 τσάντες του οίκου Bottega Veneta που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν κάθε σύνολο.

https://www.instagram.com/p/CaaJYq-oMju/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παστέλ χρώματα:

Μόλις πλησιάζει η άνοιξη κάθε χρόνο αρχίζουμε να φοράμε παστέλ χρώματα. Και καθώς κάνει κρύο, σου προτείνουμε να φορέσεις ένα παλτό σε παστέλ χρώμα για να φωτίσεις τα σύνολά σου και να τους δώσεις ένα ηλιόλουστο ανοιξιάτικο vibe. Οπότε, συνδύασε ένα μπλε παλτό πάνω από ένα κοστούμι ή φόρεμα για να δημιουργήσεις το πιο κομψό look για τη βόλτα σου στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/CIv8bW2Dv7m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα υπόλοιπα 5 looks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved