It’s a colorful spring! Τα color trends της άνοιξης θα φέρουν φως και ζωντάνια στη ζωή σου

Από το hot pink έως και το sky blue, αυτά είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν αυτήν τη σεζόν!

Τα τελευταία χρόνια, τα έντονα χρώματα έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στις τάσεις της μόδας. Έτσι και η άνοιξη του 2022 θα είναι γεμάτη με τα πιο τολμηρά χρώματα, από neon πράσινο σε έντονο ροζ. Αυτές οι αποχρώσεις κυριάρχησαν στις πασαρέλες του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Γι’ αυτό πρέπει και εσύ να είσαι προετοιμασμένη και να υιοθετήσεις τα ανοιξιάτικα color trends, είτε μέσω ενός αξεσουάρ είτε μέσω ενός head-to-toe outfit.

metavatika_sinola.jpg

Από τον χειμώνα στην άνοιξη - 8 μεταβατικά σύνολα για στυλάτα looks κάθε μέρα

Χρώματα που συμβολίζουν φως, αισιοδοξία και θετική διάθεση

Καθώς σιγά σιγά βγαίνουμε από την πανδημία και ανυπομονούμε για τις πιο φωτεινές και αισιόδοξες μέρες μπροστά μας, οι σχεδιαστές μόδας στρέφονται προς το έντονο κόκκινο, το μπλε του ουρανού και τις έντονες φούξια αποχρώσεις για να προσθέσουν λάμψη στη ζωή μας φέτος την άνοιξη.

https://www.instagram.com/tv/CZj_Y-UqBT9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η άνοιξη του 2022 είναι μια ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείς με το στυλ σου και να προσθέσεις ζωντάνια στη γκαρνταρόμπα σου. Και τα color trends είναι μια καλή αρχή. Είσαι έτοιμη λοιπόν να υιοθετήσεις μία πιο χαρούμενη και cool προσέγγιση στο ντύσιμό σου; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα 8 top color trends της ανοιξιάτικης σεζόν. Να θυμάσαι πως το σωστό χρώμα θα μεταμορφώσει εντελώς ακόμη και το πιο απλό σύνολο!



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @revolve

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved