Be wild! 10 animal print nail art για να εμπνευστείς το επόμενο μανικιούρ σου

Το επόμενο mani σου θα έχει animal print διάθεση!

Εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ και το nail art είναι ικανό να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη συνολική σου εμφάνιση. Πώς να το κάνουμε, ένα όμορφο μανικιούρ πάντα μας κάνει να νιώθουμε ολοκληρωμένες στο σύνολό μας! Ένα όμορφο mani μπορεί να κάνει μια εμφάνιση ακόμη πιο εντυπωσιακή και προσεγμένη ταυτόχρονα.

Τελευταία, η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει διάφορες επιλογές για τα νύχια, όπως το γαλλικό μανικιούρ σε όλες τις εκδοχές του, τα pink nails, το διαχρονικό μαύρο μανικιούρ και πολλά άλλα!

pink

Think pink! 10 nail art σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις του ροζ

Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει animal print διάθεση

Σήμερα, είπα να ανοίξω ένα κεφάλαιο για τις πιο τολμηρές μας φίλες και να μιλήσουμε για τα animal print nails! Λέω τολμηρό, γιατί είναι μια πρόταση που δεν αρέσει σε όλες αλλά ταυτόχρονα ξετρελαίνει κάποιες άλλες και σαν επιλογή -πίστεψέ με- μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακή, αρκεί να βρεις το κατάλληλο μανικιούρ.

Και γι’ αυτό είμαι εδώ! Έκανα την έρευνά μου και σου έχω βρει 10 super WOW mani με animal print σχέδια που θα σε κάνουν να δεις το animal print… αλλιώς!

Η πρόταση που θα απογειώσει το μανικιούρ σου

Όταν μιλάμε για animal print, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, από λεοπάρ σχέδιο, snake, cow ή ζέβρας, ακόμη και το crocodile nail art που -να σημειωθεί- είναι απίστευτη τάση το 2022!



Εγώ σου έχω 10 προτάσεις για το επόμενο μανικιούρ σου, και το μόνο που θέλω από εσένα είναι να επιλέξεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου ταιριάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved