Είδες τη νέα viral fairy grunge τάση του TikTok; Είναι εμπνευσμένη από το Twilight

Όταν οι νεράιδες ανακαλύπτουν το grunge, αυτό είναι το αποτέλεσμα.

 

Η τάση grunge fairycore εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με νεαρές fashionistas να μετατρέπονται σε μυστικιστικές εκδοχές του εαυτού τους. Ως μια μορφή απόδρασης, πολλοί φαντάζονταν ότι είναι οι κεντρικές ηρωίδες των αγαπημένων τους παιδικών παραμυθιών. Γι’ αυτό άρχισαν να ντύνονται ως grunge νεράιδες.

Το Fairycore συναντά την πιο σκοτεινή αισθητική του grunge

Ενώ το fairycore ήταν συνήθως φωτεινό και θηλυκό, οι αποχρώσεις του grunge fairycore είναι ουδέτερες, με γήινα χρώματα καθώς και πολύ μαύρο. Οι φούστες peasant, οι δαντέλες, τα σκισμένα καλσόν, οι κορδέλες, τα πλεκτά πουλόβερ, τα leg warmers και οι κορσέδες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ατίθασων και sexy εκείνων looks που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο TikTok. Μερικοί φορούν ακόμη και φτερά και μυτερά αυτιά.

Από πού είναι εμπνευσμένο αυτό το στυλ

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν τα ρούχα τους με βάση το τι φορούσε η Alice Cullen στο Twilight. Άλλοι, εμπνέονται από τους Nirvana, την ταινία 10 Things I Hate About You, καθώς και τον Kurt Cobain και τη σύντροφο του, Courtney Love, η οποία διέδωσε την grunge αισθητική «kinderwhore» την εποχή του ’90.

Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο στυλ είναι ένας συνδυασμός πρόσφατων δημοφιλών trends: cottagecore, Y2K, το Γιαπωνέζικο στυλ Mori Girl και άλλα πολλά.



«Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πίστη, εμπιστοσύνη και λίγη νεεραιδόσκονη» για να υιοθετήσεις αυτή τη νέα τάση, ή τουλάχιστον έτσι λέει ο Peter Pan. Τι λες, θα το δοκιμάσεις και εσύ; Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες και να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @pasqueeni

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved