SAG Awards 2022: Θα ζηλέψεις κι εσύ τα beauty looks των Fanning, Gomez και Jung - Απλά τέλεια!

Οι stars μας έδωσαν inspo για τα επόμενά μας χτενίσματα και μανικιούρ.

Ta SAG Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και αρκετοί teen stars έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί πιο glam από ποτέ. Τα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών είναι ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς. Τα βραβεία δόθηκαν για πρώτη φορά το 1995 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Τα βραβεία SAG είναι από τα πιο σημαντικά βραβεία που δίνονται στο Hollywood μετά το 1995.

jung

Η HoYeon Jung του Squid Game αποκάλυψε τα μυστικά της για τέλειο δέρμα - Δοκίμασέ τα κι εσύ!



SAG Awards 2022- 3 beauty looks που ξεχωρίσαμε

1) Selena Gomez

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα ωστόσο αποφάσισε να βάλει χρώμα στο look με το μανικιούρ της. H ηθοποιός-τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό, σμαραγδένιο πράσινο βερνίκι νυχιών που ταίριαζε τέλεια με το αστραφτερό δαχτυλίδι που κοσμούσε το μεσαίο της δάχτυλο.

https://www.instagram.com/p/CagGuheJzu2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο διάσημος nail artist Tom Bachik μοιράστηκε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία με το μανικιούρ της Gomez γράφοντας: «Red Carpet Jewels».

https://www.instagram.com/p/Caf_xNBvw-B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) HoYeon Jung

Χρειάστηκαν 10 μόνο δευτερόλεπτα μέχρι να εντοπίσω το υπέροχο αξεσουάρ μαλλιών της HoYeon Jung στα φετινά SAG Awards. Η ηθοποιός του «Squid Game» έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας φόρεμα του οίκου Louis Vuitton ωστόσο η μακριά πλεξούδα της έκανε τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CagI5jzJwi_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το χτένισμα επιμελήθηκε η κομμώτρια των celebs, Jenny Cho. H 27χρονη κέρδισε το πρώτο της βραβείο SAG και μαγνήτισε τα βλέμματα με το beauty look της.

https://www.instagram.com/p/CagNrDGpAsl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Elle Fanning

Tο ανδρόγυνο look που επέλεξε για τη βραδιά η Elle Fanning απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Η νεαρή star έκανε ακόμη πιο fresh τη συνολική της εικόνα, υιοθετώντας το πιο cool μανικιούρ. H 23χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό και μας έδειξε περήφανη τα mix n' match νύχια της σε αποχρώσεις του μλε, του κίτρινου και του nude.

https://www.instagram.com/p/CagNeOnum_a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: jennychohair



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved