Κάν'το όπως οι influencers! Πώς θα υιοθετήσεις το crochet trend... the Gen Z way

Η Olivia Rodrigo και η Emma Chamberlain είναι μεταξύ αυτών που έχουν φορέσει τα πλεκτά ρούχα των 60s με τον πιο cute τρόπο.

Αν το Euphoria και το TikTok μας έχουν μάθει κάτι για το στυλ της Gen Z είναι πως το kitsch είναι cool και το retro είναι trendy. H ψηφιακή εποχή μας έχει δώσει την ευκαιρία να πειραματιστούμε και να εκσυγχρονιστούμε με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Το crochet επιστρέφει με πιο σύγχρονη αισθητική και υπόσχεται ένα stylish αποτέλεσμα

Τα crochet ή αλλιώς τα πλεκτά με «βελονάκι» έχουν εξελιχθεί πολύ από τότε που επανήλθαν στη μόδα. Πρώτα είδαμε την Dua Lipa και την Bella Hadid να φοράνε bucket hats από το brand Cro-Che με έδρα το Λονδίνο, και στη συνέχεια ερωτευτήκαμε τα crochet tops και τα mini φορέματα.

dua_lipa_periodeia_catsuit.jpg

Θέλουμε κι εμείς την ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa! Η εμφάνιση που μας ξετρέλανε

Η Kylie Jenner για παράδειγμα φόρεσε ένα halter neck από το brand Stone Label. Tο αυστραλέζικο brand Scarlet & Sam έκανε πάταγο με τα πολύχρωμα κοντά ζακετάκια του ενώ το brand Highrack δημιούργησε party-ready κομμάτια σε πράσινο και λιλά που ήθελε (και απέκτησε) κάθε fashionable κορίτσι της Gen Z.

https://www.instagram.com/p/CXixpT5gHqC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιο πρόσφατα, τα crochet items που είναι στη μόδα περιλαμβάνουν τα balaclavas και τα κασκόλ για να κρατήσουν το κεφάλι cosy τον χειμώνα. Έχουμε ήδη δει αυτά τα items να πρωταγωνιστούν στις ready-to-wear συλλογές γυναικών αλλά και αντρών. Πάνω από όλα, έχουμε μια σειρά από νέους celebrities που λατρεύουν την τάση και μας προσφέρουν μια πληθώρα από styling inspo: σκέψου την Emma Chamberlain με τα καρό γιλέκα και τα πλεκτά σορτσάκια της ή την Olivia Rodrigo με τα oversized crochet πουλόβερ της.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις crochet αναφορές που θα χρειαστείς για να υιοθετήσεις την τάση το 2022.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved