Very Peri! 10 nail art στο χρώμα της χρονιάς για να χαζέψεις πριν αρχίσεις το διάβασμα

Αυτό το γλυκό μοβ-λιλά είναι τέλειο για τα νύχια σου!

Παραδέξου το! Το μόνιμο «πρόβλημα» του μήνα είναι το μανικιούρ σου. Άλλες φορές ξεχνιέσαι και δεν βρίσκεις άμεσα ραντεβού στη nail artist, κι άλλες φορές πηγαίνεις, κάθεσαι αναπαυτικά και… χάνεσαι στα άπειρα βερνίκια που «ξετυλίγονται» μπροστά σου.

Για να μη συμβεί αυτό, την επόμενη φορά που θα συναντήσεις τη μανικιουρίστ σου, σου έχω πρόταση: επίλεξε να βάψεις τα νύχια σου στο χρώμα του 2022, δηλαδή στο very peri!

kafenyxia

Τα neutral nails ταιριάζουν με όλα! 10 μανικιούρ για να μπεις σε πειρασμό

Η Pantone μίλησε – Το Very Peri είναι το χρώμα της χρονιάς

Κάθε χρόνο η Pantone καθορίζει ένα χρώμα που θα χαρακτηρίσει το εκάστοτε έτος και αυτό φέτος είναι το Very Peri ή PANTONE 17-3938, «μία δυναμική μπλε απόχρωση με ζωηρούς ιώδεις, κόκκινους τόνους».

«Συνδυάζοντας την πιστότητα και τη σταθερότητα του μπλε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, αυτή η πιο χαρούμενη και ζεστή, από όλες τις μπλε αποχρώσεις, συμβολίζει ένα ενδυναμωτικό μείγμα καινοτομίας», δήλωσε η Pantone στην παρουσίαση της απόχρωσης.

https://www.instagram.com/p/CaKh5-xMENM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μα δες… Δεν είναι υπέροχο αυτό το μοβ-λιλά χρώμα; Αχ και να’ ξερες πόσο τέλειο θα δείχνει στα νύχια σου.

Πάμε για… very peri nail art

Οι επιλογές που έχεις για το very peri nail art σου είναι πολλές. Μπορείς να κάνεις γαλλικό μανικιούρ με μοβ-λιλά γραμμή ή να κάνεις ombre nails.

Ακόμη, μπορείς να «παίξεις» με glitter, με όλες τις αποχρώσεις του μοβ, ή να επιλέξεις τη μονοχρωμία.



Ρίξε μια ματιά στην gallery και δες 10 υπέροχα nail art με πρωταγωνιστή το very peri. Είναι όλα ένα κι ένα και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις. Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσεις και screenshots για να τα δείξεις στη μανικιουρίστ σου και να ξέρει κι εκείνη τι της ζητάς με ακρίβεια!

Cover photo: @nuevamujerchile

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved