Cute couple alert! Η Zendaya και ο Tom Holland με matching outfits και εμείς... σιπάρουμε τρελά

Οι δυο τους παρακολούθησαν μια προβολή της νέας ταινίας του Holland, Uncharted.

Χάρη στην πρόσφατη περιοδεία τους για την ταινία Spider-Man, η Zendaya και ο Tom Holland έχουν μοιραστεί αρκετά stylish moments στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, δεν είχαμε την τύχη να τους δούμε τόσες φορές σε casual date nights….. μέχρι σήμερα ή μάλλον για την ακρίβεια, μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

zendaya_superbowl_diafimisi.jpg

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

Άλλος ένας λόγος που αυτό είναι το αγαπημένο μας διάσημο ζευγάρι

Στην προβολή του Uncharted στο Crosby Street Hotel στη Νέα Υόρκη, το σύνολο της Zendaya ήταν απλό αλλά κομψό. Η ηθοποιός του «Euphoria» φόρεσε ένα oversized μαύρο shirtdress, ένα καλσόν από το brand Wolford και τόνισε την μέση της με μια μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα. Η Z ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες suede Louboutin γόβες. Ο Holland από την άλλη επέλεξε ένα γκρι κοστούμι και παντελόνι, τα οποία συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και μπότες. Οι δύο τους ήταν επίσημα ντυμένοι, αλλά όχι υπερβολικά φτιαγμένοι για την ιδιαίτερη βραδινή τους έξοδο στο «Μεγάλο μήλο».

https://www.instagram.com/p/CaD4t4Kst3b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον τελευταίο καιρό, τα ασορτί outfits είναι πολύ διαδεδομένα στο Hollywood. Για τη Zendaya και τον Holland, τα matching και casual σύνολά τους αντικατόπτρισαν τέλεια τη χαμηλών τόνων σχέση τους. Και τώρα που ο Holland συνεργάζεται με τον επί χρόνια στυλίστα της Zendaya, Law Roach, πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε και άλλα matchy-matchy fashion moments του ζευγαριού.

Μερικές πληροφορίες για τη νέα ταινία του Holland

Ο Tom Holland πρωταγωνιστεί ως Nathan Drake στην ταινία δράσης, Uncharted, μαζί με τον Mark Wahlberg ως τον εύστροφο και σοφό Sully, τον Antonio Banderas, την Tati Gabrielle του «Chilling Adventures of Sabrina» ως «Braddock» και τη Sophia Ali (Grey's Anatomy) στον ρόλο της Chloe Frazer. Η ταινία είναι βασισμένη στο PlayStation video game από τη Naughty Dog, η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών.



Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved