Το μαύρο μανικιούρ είναι διαχρονικό και super hot! 10 nail art για να πάρεις ιδέες

Το black mani είναι η επιλογή που συνδυάζεται με τα πάντα! Εσύ ποιο σχέδιο θα επιλέξεις;

Το μαύρο είναι το χρώμα που φοριέται και συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα! Θες απλό, casual jean με top μαύρο; Θες χρωματιστό outfit με μαύρη μπότα ή hot black high heels; Θες αθλητικό outfit με μαύρο hoodie; Το βλέπουμε έτσι απλά παντού, και συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα.

Προσωπικά, ακόμη και όταν δεν έχω τι να βάλω (όλες μας σίγουρα έχουμε βιώσει μια τέτοια μέρα) επιλέγω ένα παντελόνι με ένα μαύρο μπλουζάκι, απλό μεν, μοντέρνο δε. Να σημειώσω εδώ, το πόσο fan είμαι και του total black outfit; Ναι, θα στο πω κι αυτό, και είμαι ξανά σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη! Την ίδια λοιπόν λογική και σκέψη έχω και για το μαύρο μανικιούρ.

bella hadid3

Η Bella Hadid εμπνεύστηκε τη νέα τάση στο μακιγιάζ - Το jawline highlight έγινε viral στο TikTok

Black mani! Η τάση που θα βλέπουμε again and again

Πραγματικά, το μαύρο μανικιούρ είναι η επιλογή που μπορείς να κάνεις και ταυτόχρονα να σκεφτείς, ότι δε σε δεσμεύει καθόλου! Το χέρι σου θα δείχνει τόσο κομψό και φυσικά θα ταιριάζει με ό,τι και να φορέσεις. Από την πιο απλή έξοδο, μέχρι την πιο επίσημη ή λίγο πιο ιδιαίτερη (μια βόλτα, ένα πάρτι κ.λ.π.), το μαύρο μανικιούρ «κουμπώνει» με όλα.

Φυσικά, ένα μαύρο mani είναι διαχρονικό και απόλυτα κομψό και…super hot! Πρωτοεμφανίστηκε σαν ιδέα χρώματος για μανικιούρ τη δεκαετία των 90s, και συγκεκριμένα το 1996 όταν οι γυναίκες ήταν λίγο πιο γκόθικ, προτιμώντας το μαύρο χρώμα και το κοντό, λιμαρισμένο σχήμα νυχιών.

Εδώ θα βρεις τις πιο WOW ιδέες

Μπορεί από τα μέσα της δεκαετίας του '40 (1946) το έντονο κόκκινο και τα μακριά νύχια να είχαν την τιμητική τους, όμως με το πέρασμα των χρόνων οι σκούρες αποχρώσεις ήρθαν και... έμειναν για τα καλά. Και κάπου εδώ το μαύρο κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας.

Και επειδή, λατρεύω το black mani και τις πολύ κομψές και μοντέρνες του εκδοχές, σου έχω 10 super WOW ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου ala black!



Τρέξε στην gallery για να εμπνευστείς!

Cover photo: @kimberley_oates

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fluffy Brow Look: Τα πλούσια φρύδια είναι τάση - 10 προϊόντα για να τα πετύχεις

It's skincare time! 10 sheet masks για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Addicted to perfumes! 10 μεθυστικά αρώματα κατάλληλα για κάθε περίσταση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved