Η Zendaya μαγεύει σε διαφήμιση για το Super Bowl - Πώς υιοθέτησε το seashell trend στα κοσμήματα

Τα κοχύλια θα είναι το statement του φετινού καλοκαιριού!

Εκτός από το Super Bowl show, οι διαφημίσεις που προβάλλονται ενδιάμεσα τραβούν επίσης την προσοχή του κόσμου. Οι διαφημίσεις έχουν γίνει εμβληματικές για την κινηματογραφική τους ποιότητα και την παρουσία celebrities. Απλά φαντάσου την αγαπημένη σου star να εμφανίζεται σε ένα βίντεο ενός λεπτού φορώντας υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ.

Λοιπόν, αυτό ακριβώς έγινε με το σύνολο της Zendaya για τη διαφήμισή της για το Super Bowl. Στο γρήγορο κλιπ, που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 13 Φεβρουαρίου (aka αύριο), η πρωταγωνίστρια του Euphoria φόρεσε beach wear κομμάτια με αμέτρητα seashell κοσμήματα!



Seashell choker, Seashell σκουλαρίκια - Τα κοσμήματα που δε θα αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι

Το Squarespace (μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων) αποκάλυψε στις 9 Φεβρουαρίου την καμπάνια της στο Super Bowl με πρωταγωνίστρια τη Zendaya. Η διαφήμιση περιστρέφεται γύρω από έναν γλωσσοδέτη, «Sally sells seashells». Η ηθοποιός παίζει τον ρόλο της Sally, μιας επιχειρηματία που προσπαθεί να αναπτύξει την επιχείρησή της η οποία πουλάει κοχύλια.

euphoria_premiera.jpg

Η Zendaya... σαν star του παλιού σινεμά! Η super chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euphoria

https://www.instagram.com/p/CZj0Mj3OK_F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Zendaya φοράει διάφορα beach wear κομμάτια στολισμένα με κοχύλια και πέρλες κατά τη διάρκεια του βίντεο – ακόμα και τα μαλλιά της έχουν τις πιο κομψές μαργαριταρένιες καρφίτσες. Τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια στο ντύσιμό της ωστόσο ήταν τα κοσμήματά της. Συγκεκριμένα, η star υιοθέτησε τρεις από τις πιο διάσημες τάσεις κοσμημάτων του 2022: pearlcore, χάντρες και κρίκους. Φόρεσε chunky statement κολιέ με κοχύλια, σκουλαρίκια κρίκους με μαργαριτάρια και ζώνες από αλυσίδα και χάντρες σε κάθε σύνολο.



H ίδια η Zendaya δήλωσε: «Ήταν συνολικά μία καλή εμπειρία. Η τοποθεσία ήταν πανέμορφη, χαλαρωτική και δημιουργούσε πολύ καλή ενέργεια».

https://www.instagram.com/p/CZzYNAqr2Th/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved