TikTok news! Πώς θα μετατρέψεις την προστατευτική θήκη της τσάντας σου σε... corset

Ο πιο οικονομικός τρόπος να προσθέσεις τον κορσέ των ονείρων στην γκαρνταρόμπα σου υπάρχει και σου τον δίνει μια TikToker!

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις items από επώνυμες εταιρείες όπως οι Burberry και Prada, μην αφήσεις τις dust bags (ή αλλιώς τις υφασμάτινες, προστατευτικές τσάντες στις οποίες βάζουν μέσα τις luxury τσάντες, τα παπούτσια ή άλλα αξεσουάρ όταν τα αγοράζεις) να κάτσουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας σου. H εφευρετική TikToker @shaleseatlanta, γνωστή και ως Shalese, μεταμορφώνει αυτές τις luxury υφασμάτινες τσάντες των οίκων Louis Vuitton, Chanel, Gucci και άλλων σε απίστευτα κομψά DIY corset tops.

Η Shalese έμαθε τα βασικά της ραπτικής σε ένα after-school club στο δημοτικό, αλλά ξαναέπιασε το χόμπι της, το μάντεψες, κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να είναι απασχολημένη. Μέχρι στιγμής, έχει δημιουργήσει τρία designer corsets. «Ήταν μια αρκετά μεγάλη dust bag από ένα σακίδιο και στην πραγματικότητα χρησιμοποίησα δύο dust bags για τον Louis Vuitton κορσέ», δήλωσε, προσθέτοντας ότι αντλεί έμπνευση από σχεδιαστές όπως ο Alexander Wang και η Miaou, διατηρώντας τις γραμμές απλές και καθαρές.

to_agapimeno_forema_tou_tik_tok_sto_metgala.jpg

Met Gala 2021: Το αγαπημένο φόρεμα του TikTok... δεν έφτασε ποτέ στο κόκκινο χαλί

Πώς έφτιαξε λοιπόν τους κορσέδες

Η Shalese δημιούργησε τους κορσέδες μέσα σε λίγες ώρες, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν pattern που βρήκε στο YouTube και πρόσθεσε τις δικές τις πινελιές σε κάθε κομμάτι, όπως την τετράγωνη λαιμόκοψη στον κορσέ του οίκου Louis Vuitton, τα μαργαριταρένια λουράκια στο Chanel piece και τους μπλε κόμπους πίσω από το Gucci top της.

Το μέλλον της στη μόδα

Για τους ακολούθους της, τα βίντεο της Shalese είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι — αποτελούν style inspiration. Μάλιστα, πολλοί από τους followers της προσπαθούν συχνά να παραγγέλνουν κομμάτια από εκείνη. Αν θέλεις να προσθέσεις και εσύ έναν νέο κορσέ στην γκαρνταρόμπα σου, η Shalese προτείνει να δεις μερικά tutorials στο YouTube για κάποια χρήσιμη τεχνική ραπτικής που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις.



Αν και δεν είναι σίγουρη τι πορεία θα ακολουθήσει στον χώρο της μόδας, ξέρει πως θα συνεχίσει να μετατρέπει απλά κομμάτια σε καινοτόμα wardrobe items. «Για τα γενέθλια της μαμάς μου, της πήρα ένα ζευγάρι γόβες Bottega και της ζήτησα να μου στείλει την dust bag» δήλωσε. «Αν είναι αρκετά μεγάλη, θέλω να φτιάξω ένα σορτσάκι».

Δες μερικές φωτογραφίες της Shalese στην gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @shaleseatlanta

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved