Kendall Jenner Inspo! Μπορείς κι εσύ να φορέσεις το oversized πουκάμισο του μπαμπά σου - Όλα τα tips

a.k.a πώς θα φορέσεις τα πουκάμισα που «δανείζεσαι» από τον φίλο, τον μπαμπά ή τον αδελφό σου.

Ο χειμώνας είναι cancelled σύμφωνα με την Kendall Jenner! Ενώ ο περισσότερος κόσμος βγαίνει από το σπίτι του αυτές τις μέρες με puffer jackets και moon boots, το supermodel φωτογραφήθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες φορώντας το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit. Το σύνολό της δεν περιλάμβανε floral prints ή παστέλ χρώματα. Αντίθετα, η Kendall φόρεσε jean παντελόνι, ένα λευκό τιραντάκι και ένα πουκάμισο, σε αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού.

https://www.instagram.com/p/CZiNjODtAw9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το styling hack της Kendall είναι ο ακριβής ορισμός του laid-back cool. Δανείστηκε το απόλυτο ανοιξιάτικο layering piece από τους φίλους της (ή και το αγόρι της). Εκτός από την άνοιξη, αυτό το πουκάμισο θα είναι τέλειο φορεμένο και το καλοκαίρι όταν η λέξη «layering» βγει προσωρινά από το λεξιλόγιό μας.

kendall.jpg

Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)



Πώς να το φορέσεις και εσύ με στυλ

Αν ψήθηκες να το φορέσεις από τώρα και δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι να έρθει η άνοιξη, don’t worry. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Αρχικά, αν θέλεις να το αφήσεις ξεκούμπωτο όπως η Kendall, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζιβάγκο και jeans (ή με υφασμάτινο παντελόνι) και να προσθέσεις από πάνω το puffer σου ή ένα παλτό. Εναλλακτικά, φόρεσέ το μέσα από ένα γιλέκο, πάνω από κολάν και μποτάκια ή σε συνδυασμό με μια φούστα και καλσόν φυσικά! Τα συγκεκριμένα σύνολα μπορούν να φορεθούν απ' το πρωί έως το βράδυ!

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις photo που συγκεντρώσαμε για εσένα ώστε να αντλήσεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved