6 items που μπορείς να «κλέψεις» από την γκαρνταρόμπα της μαμάς σου

Την επόμενη φορά που δυσκολευτείς να βρεις τι να φορέσεις, μη ζητήσεις απλώς τη γνώμη της μητέρας σου, ζήτησε πρόσβαση στην γκαρνταρόμπα της.

Είτε πρόκειται να μοιραστείς μαζί της ένα ντροπιαστικό μυστικό είτε να δανειστείς κάποια wardrobe staples από την γκαρνταρόμπα της, οι μανούλες είναι πάντα εκεί για τις κόρες τους. Η γκαρνταρόμπα της μητέρας σου είναι ένας παράδεισος, στον οποίο μπορείς να βρεις πάντα ό,τι χρειάζεσαι για μια σημαντική βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο σου, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες, ένα ωραίο ζευγάρι γόβες ή ένα αστραφτερό clutch bag, που θα ταιριάζει στο φόρεμά σου.

Μπορεί να σου θυμώσει μερικές φορές, ξέρεις όμως ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα σε καταλάβει καλύτερα από εκείνη.



Αυτά είναι τα 6 items που όλες πρέπει να «κλέψουμε» από την γκαρνταρόμπα της μητέρας μας:

https://www.instagram.com/p/CKzElnhFAxp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πουκάμισα:

Ως μαθήτρια, πιθανόν δεν έχεις πολλά πουκάμισα στην γκαρνταρόμπα σου. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχεις κάποια παρουσίαση, η ντουλάπα της μητέρας σου είναι το πρώτο μέρος στο οποίο πρέπει να τρέξεις για βοήθεια.

Τζάκετ:

Ως teens, περνάμε τον περισσότερο χρόνο φορώντας sport τζάκετ και πουλόβερ. Αν είσαι όμως καλεσμένη κάπου ή θέλεις απλώς να πας βόλτα στην πόλη το ΣΚ και να δείχνεις κομψή, η γκαρνταρόμπα της μητέρας σου θα έχει πολλές επιλογές για εσένα.

taseis_palto.jpg

Οι 6 πιο hot τάσεις στα πανωφόρια - Για να είσαι cozy όλο τον χειμώνα!

Casual φορέματα:

Άσε τα πολύ επίσημα φορέματα στην ντουλάπα για τους γάμους ή τις επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες θα είσαι καλεσμένη. Κάθε μέρα, επίλεξε να φοράς casual φορέματα. Και πού θα τα βρεις; Μα, φυσικά, στην ντουλάπα της μαμάς!

https://www.instagram.com/p/CWBRZMvMwwY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κασκόλ:

Μπορεί να έχεις ήδη κασκόλ στην γκαρνταρόμπα σου. Και τι πειράζει; Ένα ακόμα από την ντουλάπα της μαμάς θα είναι πάντα χρήσιμο.

Παπούτσια:

Πιθανότατα κατέχεις περισσότερα ζευγάρια sneakers απ΄ όσα χρειάζεσαι. Όταν ξαφνικά πρέπει να πας σε κάποια εκδήλωση όπου τα jeans και τα sneakers δεν είναι κατάλληλα, η μόνη επιλογή που θα έχεις είναι να τρέξεις στην ντουλάπα της μαμάς σου.

Κοσμήματα:

Για ένα δείπνο με τους γονείς του φίλου σου, ένα choker δεν θα ήταν μια καλή επιλογή. Μπορείς όμως να χτυπήσεις την πόρτα της μητέρας σου και να τη ρωτήσεις αν μπορεί να σου δανείσει ένα κομψό κολιέ ή βραχιόλι.

https://www.instagram.com/p/CZaKlCHsI_F/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved