Τα neutral nails ταιριάζουν με όλα! 10 μανικιούρ για να μπεις σε πειρασμό

Τα νύχια σε γήινα χρώματα είναι πρόταση φέτος και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

Στο έχουμε πει επανειλημμένα πως τα νύχια είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος επάνω μας. Καλό θα είναι να έχουν τη στοιχειώδη περιποίηση, ακόμη κι αν δεν προλάβαμε να επισκεφθούμε το nail bar της γειτονιάς μας.

Το nail trend που θα βλέπεις παντού φέτος

Τα λεγόμενα nude ή neutral nails είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις νυχιών για το 2022. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα τόλμησε mix n' match συνδυασμούς, γαλλικά μανικιούρ με χρώμα ή ombre nails.

https://www.instagram.com/p/CZOwcc1LUQk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήσυχες αποχρώσεις, ουδέτερες και minimal που κολακεύουν όλα τα νύχια θα αποτελούν πάντα μια ασφαλή και chic επιλογή είτε το μάκρος τους είναι κοντό είτε λίγο μακρύ.

naileditbeauty

#TortoiseshellNails: Τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα είναι απλά WOW (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Τα neutral νύχια είναι πρόταση φέτος- Πώς θα τα υιοθετήσεις

https://www.instagram.com/p/CZHed9WM4ly/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις (μόκα, μπεζ, ανοιχτό καφέ κ.ά.) που μπορείς να βάλεις στα νύχια σου για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο nail trend. Το neutral μανικιούρ είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να επιλέξεις χωρίς να το μετανιώσεις αργότερα. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος και με όλα τα χρώματα, επομένως και με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

Στην αγορά θα βρεις πολλά nude βερνίκια σε αρκετά προσιτές τιμές. Μη διστάσεις να επενδύσεις στο αγαπημένο σου για να φτιάξεις αργότερα το ωραιότερο nail art της σεζόν.

Πηγή κεντρικής: pop_polished



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε τώρα κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 10 super wow μανικιούρ σε γήινες αποχρώσεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved