Πώς θα φοράς το κραγιόν σου... like a pro! Όλα τα μυστικά

Τα απόλυτα tips που κυριολεκτικά θα σε σώσουν.

χείλη μας είναι ένα από τα πιο βασικά σημεία του προσώπου και από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής μας. Κακά τα ψέματα κορίτσια, όλες θέλουμε ζουμερά, απαλά και καλοσχηματισμένα χείλη. Τη χειμερινή περίοδο το έντονο κρύο προκαλεί σκασίματα γι' αυτό το lip balm αποτελεί must-have για να προσφέρεις την απαραίτητη ενυδάτωση κάθε ώρα και στιγμή.

Το κραγιόν είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή καλλυντικά και μοναδικά αγαπημένο προϊόν όλων των γυναικών. Δυστυχώς όμως αρκετές από εμάς δυσκολεύονται να το απλώσουν σωστά και καταλήγουν να δείχνουν μουτζουρωμένες.

via GIPHY

Ακόμα κι αν έχεις βρει το την τέλεια απόχρωση κραγιόν για εσένα, η τέλεια εφαρμογή μπορεί να παραμένει ανέφικτος στόχος. Αν λοιπόν δεν θες τα χείλη σου να δείχνουν στραβά, αφύσικα και κακοβαμμένα, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις όλα τα makeup tips.

kylie lipliner

10 μολύβια χειλιών για τέλεια εφαρμογή του κραγιόν σου

Πώς θα βάζεις το κραγιόν σου σαν επαγγελματίας- Όλα τα tips

via GIPHY

1) Scrub και ενυδάτωση

Για να απλωθεί σωστά το κραγιόν σου απαραίτητο είναι να κάνεις προηγουμένως ένα scrub. Αν δε θες να κάνεις απολέπιση καθημερινά, μπορείς απλά ένα 10λεπτο πριν να βάζεις λίγο lip balm ώστε να ενυδατώνονται τα χείλη. Έτσι θα έχεις ένα λείο αποτέλεσμα και πολύ πιο απαλά χείλη.

2) Σωστό περίγραμμα

Το μολύβι χειλιών κρατάει σταθερό το κραγιόν σου και ενισχύει τη διάρκεια. Την ίδια ώρα διασφαλίζει πως δεν θα ξεφύγει το κραγιόν σου από τις άκρες των χειλιών και σε βοηθά στην τοποθέτηση.

3) Σωστή εφαρμογή κραγιόν

Ακόμα και αν έχεις επιλέξει ένα safe χρώμα μην το βάλεις βιαστικά. Δώσε έμφαση στο σωστό περίγραμμα των χειλιών σου και ακολούθησε πιστά τις γραμμές. Βάλε αρκετή ποσότητα από το αγαπημένο σου κραγιόν και φρόντισε να μην υπερβάλλεις στο lip lining.



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα super glam τάση στο μακιγιάζ λέει #GlitterLips - Θα τη λατρέψεις!

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved