Τα #RedOmbre νύχια είναι η πιο cool πρόταση της σεζόν! 10 μανικιούρ για να διαλέξεις

Η τάση που αξίζει να δοκιμάσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Τα νύχια μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα τα οποία παρατηρεί κάποιος. Το μήκος, το σχήμα και το χρώμα που επιλέγουμε για το μανικιούρ μας, θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι super εντυπωσιακό. Κάθε νέα σεζόν, καινούριες τάσεις κατακλύζουν το Instagram feed μας και μας δίνουν έμπνευση για τα επόμενα nail art.

Αν λοιπόν θες να ξεκινήσεις το 2022 με χρώμα και στυλ, σου προτείνουμε να κλείσεις ραντεβού στο nail studio της περιοχής σου και να ζητήσεις το nail trend που κάνει φέτος θραύση. Ποιο είναι αυτό;; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

#RedOmbre nails: Η τάση που θα κάνει χαμό φέτος

https://www.instagram.com/p/CUv803MJG8E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί να συμβιβάζεσαι με μια μόνο απόχρωση βερνικιού όταν μπορείς να έχεις περισσότερες; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις φέτος είναι να δοκιμάσεις ένα ombre μανικιούρ. Τα red ombre nails είναι ένα δημοφιλές στυλ νυχιών που περιέχει συχνά 2 αποχρώσεις, σε κοντινό χρωματικό τόνο.

via GIPHY

Πώς θα κάνεις ombre μανικιούρ στο σπίτι

https://www.instagram.com/p/CW5UA4hsnwk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο μανικιούρ στο σπίτι ωστόσο το επίπεδο δυσκολίας ίσως να σε παιδέψει. Θα χρειαστείς σίγουρα 2 βερνίκια της επιλογής σου και ένα μικρό σφουγγαράκι, με το οποίο θα κάνεις το ombre effect.

Θα χρειαστείς: Σφουγγαράκι, οδοντογλυφίδες και πλαστική ζελατίνα.

Πώς θα το κάνεις: Πέρνα το ανοιχτόχρωμο βερνίκι στα νύχια σου, σαν βάση και περίμενε μέχρι να στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια βάλε μια ποσότητα και από τα δύο χρώματα, το ένα δίπλα στο άλλο, πάνω στην πλαστική ζελατίνα ή σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Μετά χρησιμοποιώντας την οδοντογλυφίδα ανάμειξε τα χρώματα στην μέση. Προσοχή το χρώμα που θα χρησιμοποιηθεί για το ombre είναι αυτό στη μέση, άρα δες σε αυτό το σημείο το πόσο έντονο το θες. Βούτηξε το σφουγγαράκι στο χρώμα και ταμποναριστά πέρασε το πάνω στο νύχι σου, με μια ελαφριά κίνηση πάνω κάτω και όχι μέχρι το τέλος της μέσα πλευράς. Τέλος, με ένα πινελάκι και ασετόν καθάρισε το δάχτυλο σου γύρω από το νύχι, για να φύγει το περιττό βερνίκι.

Πηγή κεντρικής: @ajkhanx

negative space

Νegative space nails: Το πιο hot trend στα νύχια



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα 4 πιο hot nail trends του 2022 και τα πιο wow μανικιούρ για να αντιγράψεις

50 shades of purple! Τα πιο εντυπωσιακά μωβ μανικιούρ μόνο για σένα

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά από τα πιο wow red ombre μανικιούρ που ξεχωρίσαμε για εσένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved