Οι BTS πιο in fashion από ποτέ! Δες τους σε καμπάνια κορυφαίου brand για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Οι παγκόσμιοι πρεσβευτές του οίκου Louis Vuitton περπάτησαν επίσης στην πασαρέλα Fall / Winter 2021 στη Σεούλ.

Το διεθνές συγκρότημα BTS συμμετέχει στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton για τη σεζόν Spring/Summer 2022. Το brand δημοσίευσε στις 10 Ιανουαρίου μια φωτογραφία του συγκροτήματος να φοράει ρούχα που σχεδίασε ο αείμνηστος Virgil Abloh. Οι BTS θα εμφανιστούν στα εξώφυλλα περιοδικών της Vogue και GQ Korea ως μέρος μιας «Special Edition» του Ιανουαρίου 2022.



BTS teaser video

Μπορείς επίσης να απολαύσεις το teaser video που κυκλοφόρησε ο οίκος στις 22 Δεκεμβρίου του 2021. Σε αυτό, οι BTS φοράνε χρωματιστά κοσμήματα και τα signature jackets με το LV μονόγραμμα του οίκου σε έντονα χρώματα – αυτά τα looks παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε show στο Miami, αποτίοντας φόρο τιμής στη κληρονομιά του διακεκριμένου σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Virgil Abloh, ο οποίος πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου.

bts.jpg

Οι ΒΤS περπάτησαν ως μοντέλα για διάσημο Γαλλικό οίκο μόδας

https://www.instagram.com/p/CW4IzSHhpYb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο, τα κομμάτια από την πασαρέλα έρχονται σε αντίθεση με τα «μαλλιά-ουράνιο τόξο» των αγοριών, και περιλαμβάνουν ένα ombré safari τζάκετ σε παστέλ ροζ, μπλε, κίτρινο και πράσινο σε συνδυασμό με ένα μωβ πλεκτό πουλόβερ και ένα πολύχρωμο κουβανέζικο κολιέ. Στο βίντεο θα δεις επίσης ένα bucket hat, ένα tie-dye μπλε και άσπρο πουλόβερ και ένα power suit με έντονους ώμους. Τα ρούχα της menswear συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 εμπνεύστηκαν από το «Amen Break», ένα drum solo του 1969.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @louisvuitton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BTS: Τα μέλη του K-pop συγκροτήματος έχουν πλέον τα δικά τους Instagram accounts

BTS: Θριάμβευσαν με μια WOW live εμφάνιση και τρεις νίκες στα American Music Awards

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved