Το mullet είναι το πιο hot κούρεμα της χρονιάς! 10 ιδέες για να μπεις σε πειρασμό

Η δεκαετία των 80s κάνει δυναμικό comeback με το πιο hot haircut της εποχής!

Επιστροφή στα 80s! Εν μέσω πανδημίας, έγινε ένα δυναμικό comeback σε παλαιότερα trends μόδας και ομορφιάς. Όσον αφορά τα hair trends, το απόλυτο look που στη δεκαετία του 80 έκανε απλά χαμό, επιστρέφει και ήρθε για να μείνει το 2022. Ο λόγος για το Mullet haircut, τη νέα super crazy τάση που αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα φέτος.

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει έντονες επιρροές από τη δεκαετία του 80. Δεν είναι τυχαίο ότι το είχαν υιοθετήσει πολλές stars της εποχής. Αν θες να το υιοθετήσεις πρέπει να ξέρεις ότι τα μαλλιά είναι πιο κοντά στο πλάι και ελάχιστα πιο μακριά στο πίσω μέρος.

galliko mepetres

Τα 4 πιο hot nail trends του 2022 και τα πιο wow μανικιούρ για να αντιγράψεις

Το mullet haircut που μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 80!

Ο David Bowie είναι ένας από τους celebs που υιοθέτησαν αυτό το στυλ κουρέματος. Η Miley Cyrus, η Rihanna, η Cara Delevingne, η Barbie Ferreira, η Irina Shayk, η Maisie Williams και άλλες πολλές celebrities το έχουν δοκιμάσει επιτυχώς.

https://www.instagram.com/p/CTc0dcNpGhH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το κούρεμα είναι για κάποια που έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση, που της αρέσει να δοκιμάζει νέα, τολμηρά πράγματα και της οποίας το στυλ είναι πιο έντονο (επομένως μπορεί να το υποστηρίξει) και λατρεύει φυσικά, τις ριζικές αλλαγές!

Τόλμησε την απόλυτη αλλαγή

Αν είσαι τολμηρή, και ψάχνεις για μια ακραία αλλαγή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου, απλά κάνε το, girl! Αυτό το super duper haircut είναι για εσένα.

https://www.instagram.com/p/CYU0DjdvayC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί θα δούμε 10 mullet haircuts για να πάρεις έμπνευση, και να σκεφτείς να τολμήσεις τη νέα, super crazy και πολύ rock τάση που ήρθε για να… μείνει!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σε κάνει να διαφέρεις από το σύνολο, και να πας έτοιμη στον κομμωτή σου να του ζητήσεις το απόλυτο κούρεμα! Η Billie Eilish και η Miley Cyrus πάντως φαίνεται να το υποστηρίζουν τέλεια.



Απλώς να θυμάσαι, οποιαδήποτε αλλαγή και να κάνεις, αν η ίδια την λατρέψεις και την κάνεις «δική σου», τότε να είσαι σίγουρη ότι θα τη λατρέψουν και όλοι οι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#HairGlitter: Η πινελιά λάμψης που θα σε μετατρέψει στην beauty queen της Πρωτοχρονιάς

Make-up lesson, girl! Μάθε πώς να τοποθετείς σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved