Οι fluffy μπότες είναι σταθερή αξία τον χειμώνα - 7 cool τρόποι να τις φορέσεις

Θα απογειώσουν κάθε εμφάνισή σου!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις παρατηρήσει, οι fluffy μπότες έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback. Οι fluffy μπότες είναι πολύ ζεστές και ιδανικές για τον χειμώνα ή γενικότερα τις κρύες ημέρες του έτους. Γι’ αυτόν τον λόγο οι celebrities και οι influencers παντού έχουν φωτογραφηθεί να τις φορούν και ξεπουλιούνται σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής κάθε λίγες εβδομάδες.

Νέα στυλ όπως οι Mini και οι Ultra Mini κυριαρχούν αυτή τη σεζόν, αλλά ακόμη και τα αυθεντικά σου fluffy boots εμφανίζονται στο street style και στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebs.

https://www.instagram.com/p/CX6I29_N2z-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξαιτίας αυτού, πολλές από εσάς πιθανότατα είχατε στις γιορτινές wish lists σας φέτος αυτά τα μποτάκια. Τώρα όμως που μπορεί να τα αγόρασες ή να στα έδωσαν ως δώρο, μπορεί να αναρωτιέσαι πώς να τα φορέσεις με τον πιο cool τρόπο (όχι όπως στο γυμνάσιο δηλαδή).

botes2.jpg

King of the shoes! 5 τάσεις στις μπότες που θα φοράς φέτος τον χειμώνα



Πώς να τις συνδυάσεις

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δημιουργήσουν εκπληκτικά χειμωνιάτικα outfits. Φρόντισε να φορέσεις τις fluffy boots με φορέματα σε ίσια γραμμή ή skinny τζιν παντελόνια, ώστε να μην προσθέσεις έξτρα όγκο στην εμφάνισή σου.

Ευτυχώς, υπάρχει άφθονη έμπνευση που μπορείς να αντλήσεις από το Instagram. Δεν μπορώ καν να σου πω πόσα σύνολα έχω αποθηκεύσει που περιλαμβάνουν τις fluffy boots, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί έξυπνοι τρόποι για να τις συνδυάσεις, εκτός από τα loungewear. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mariekitsova

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι suede μπότες είναι wardrobe staple -9 κομψές επιλογές για σένα

7 shoe trends του χειμώνα - Θα αναδείξουν κάθε outfit σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved