Επιτέλους Χριστούγεννα και το πρόγραμμα έχει... festive brunch! 10 outfits για να πάρεις ιδέες

Το «κλειδί» είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό, αλλά όχι επιτηδευμένο σύνολο!

Ένα χριστουγεννιάτικο brunch, είτε είσαι καλεσμένη στο σπίτι κάποιας φίλης είτε έκλεισες τραπέζι σε ένα fancy εστιατόριο, μπορεί εύκολα να είναι μια από τις πιο απολαυστικές εορταστικές εμπειρίες, μετά τα χριστουγεννιάτικα δώρα, φυσικά. Το νόστιμο εορταστικό φαγητό σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σου ζεστά ροφήματα είναι μια σκέτη απόλαυση σε ένα τσουχτερό χειμωνιάτικο μεσημέρι.

Διοργανώνω ένα χριστουγεννιάτικο brunch κάθε χρόνο (εκτός από πέρσι) και καλώ τις κολλητές μου. Πάντα περνάμε τόσο ωραία – τρώμε όσο δεν πάει και μετά καταλήγουμε στον καναπέ, κουτσομπολεύουμε και βλέπουμε μια classic Χριστουγεννιάτικη ταινία.



Τι να φορέσεις για ένα Χριστουγεννιάτικο brunch

Αν και εσύ έχεις κανονίσει να πας σε κάποιο brunch (ή οργανώνεις το δικό σου) αλλά δεν είσαι σίγουρη τι σύνολο να φορέσεις γι’ αυτήν την όμορφη μέρα, don’t worry. Το ντύσιμο για οποιαδήποτε εκδήλωση που σχετίζεται με τα Χριστούγεννα καθοδηγείται παραδοσιακά από τη συμβουλή «φόρεσε κάτι κόκκινο».

Δυστυχώς όμως, αν όλοι ακολουθήσουν αυτήν τη συμβουλή θα καταλήξουν να μοιάζουν με τον Άγιο Βασίλη. Γι’ αυτό, σου προτείνω να βγάλεις από την γκαρνταρόμπα σου stylish και ιδιαίτερα κομμάτια. Το Χριστουγεννιάτικο brunch είναι μια ευκαιρία να αναδείξεις τα αγαπημένα σου ρούχα, τα οποία δεν μπορείς να φορέσεις συχνά. Μερικά παραδείγματα – ένα μπλουζάκι με παγιέτες, ένα βελούδινο μπλέιζερ, ένα statement κόσμημα ή την αγαπημένη σου σατέν μπλούζα.

dermatino_padeloni.jpg

It's faux leather pants weather! Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για να τα φορέσεις τις γιορτές



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να βρεις τα influencer-approved σύνολα που συγκεντρώσαμε μόνο για σένα, ώστε να πάρεις έμπνευση για το Christmas brunch outfit σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 color trends που θα βλέπεις παντού το 2022 - Γιατί να μην τα δοκιμάσεις από τώρα;

Οι 6 πιο hot τάσεις στα πανωφόρια - Για να είσαι cozy όλο τον χειμώνα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved