New Year's Eve Alert! Πώς το χρώμα… των εσωρούχων θα καθορίσει την τύχη σου το 2022

6 χρώματα που θα σου φέρουν top διάθεση το 2022!

Καθώς το 2021 πλησιάζει στο τέλος του, η επικρατούσα άποψη είναι ότι δεν ήταν τόσο κακό όσο το 2020, αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Εξακολουθούμε να παλεύουμε με τον κορωνοϊό, χάσαμε πολλά είδωλα από τη βιομηχανία του θεάματος και γενικά δεν είμαστε σίγουροι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος χρειάζεται λίγη, τουλάχιστον, τύχη για το 2022. Γι' αυτό, μην μας κατηγορήσεις αν, έστω και για λίγο, πιστέψουμε κάποια δεισιδαιμονία, δίνοντας προσοχή στην πιο μικρή λεπτομέρεια, η οποία συχνά παραβλέπεται στο Πρωτοχρονιάτικό μας σύνολο: το χρώμα των εσωρούχων μας, τι άλλο;

Ο θρύλος λέει ότι αυτό που φοράς όταν αλλάζει ο χρόνος θα καθορίσει την τύχη σου τις επόμενες 365 ημέρες. Θέλεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα; Το κίτρινο είναι το χρώμα σου. Βαρέθηκες τα dating apps; Φόρεσε κόκκινο για να προσελκύσεις την αγάπη. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποιες είναι οι 6 αποχρώσεις στα εσώρουχα που μπορεί να κάνουν το 2022 μια αρκετά τυχερή χρονιά. Τουλάχιστον, δεν βλάπτει να το δοκιμάσεις!



Κίτρινα εσώρουχα

Σημασία: Πλούτος και επιτυχία.

Φόρεσε εάν: Θέλεις να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.

kokkina_items14.jpg

Xmas red! 12 κόκκινα fashion items για festive εμφανίσεις στις γιορτές

Κόκκινα εσώρουχα

Σημασία: Έρωτας και ρομαντισμός.

Φόρεσε εάν: Έχεις πάει σε πολλά ανούσια dates και νιώθεις ότι η Taylor Swift είναι το μόνο άτομο που σε καταλαβαίνει πραγματικά.

https://www.instagram.com/reel/CXMIZAQqri8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λευκά εσώρουχα

Σημασία: Ειρήνη, αρμονία και ευτυχία.

Φόρεσε εάν: Πρέπει να σταματήσεις να αγχώνεσαι για το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή τη δουλειά και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τη yoga.

https://www.instagram.com/p/CXT19KSpXlv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ροζ εσώρουχα

Σημασία: Αγάπη και αρμονία.
Φόρεσε εάν: Έχεις τσακωθεί με το αγόρι ή την οικογένειά σου για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προϊόντων περιποίησης δέρματος που έχεις στο μπάνιο.

Πράσινα εσώρουχα

Σημασία: Ζωή, φύση και γενική ευημερία.

Φόρεσε εάν: Είσαι εθισμένη στο κινητό σου, και η πιο στενή επαφή που έχεις με τη φύση είναι η καθημερινή σου βόλτα γύρω από το τετράγωνο.

Μπλε εσώρουχα

Σημασία: Ευεξία και καλή υγεία.

Φόρεσε εάν: Αν δεν μπορείς να ξεπεράσεις ένα κρυολόγημα ή αν έχεις αποφασίσει ότι το 2022 είναι η χρονιά που θα ξεκινήσεις επιτέλους την γυμναστική.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @victoriassecret

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11 γιορτινά fashion items με παγιέτες για σένα που είσαι κορίτσι των glitter και του glam

Shopping time! 10 άνετα party shoes για κάθε εορταστική σου εμφάνιση

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved