It's faux leather pants weather! Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για να τα φορέσεις τις γιορτές

Για να υποδεχθείς το κρύο και τις γιορτές με την πιο fashionable «πανοπλία»!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως το δερμάτινο παντελόνι έχει πλέον εξελιχθεί σε all time classic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φορέσεις ένα δερμάτινο παντελόνι, ειδικά μέσα στα Χριστούγεννα;

Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν, είναι μια ανθεκτική επιλογή στις καιρικές συνθήκες. Το δερμάτινο παντελόνι είναι επίσης ένα κομμάτι που θα προσθέσει κάποια πιο luxury και glam στοιχεία στα καθημερινά σου σύνολα, πράγμα που επιβάλλεται αυτήν την εποχή του χρόνου. Αν χρειάζεσαι έμπνευση για το τι να φορέσεις με το δερμάτινο παντελόνι σου φέτος τις γιορτές, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

https://www.instagram.com/p/CO7jVpPsuYg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς και ποιο στυλ να φορέσεις

Φέτος, τα skinny δερμάτινα παντελόνια έχουν αντικατασταθεί με πιο χαλαρά στυλ, συμπεριλαμβανομένων των joggers που προσφέρουν μια πολυτελή εναλλακτική στα κολάν ή στις φόρμες. Τα joggers δεν είναι μόνο on-trend (τα baggy τζιν παντελόνια έχουν επιστρέψει επίσης), αλλά δεν θα ρισκάρεις να πάθεις αυτό που συνέβη στον Ross στα Φιλαράκια (δες το Giphy παρακάτω για να καταλάβεις). Μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers για μια πρωινή βόλτα, ή με μποτάκια και σέξι tops για το βράδυ.

4 must-have faux δερμάτινα items! Θα κάνουν τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου

via GIPHY

Τα έκανε.... μαντάρα!

via GIPHY

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις 7 looks που βρήκαμε στο Instagram και τα οποία θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ενσωματώσεις αυτό το κομμάτι στη γιορτινή σου γκαρνταρόμπα – για χαλαρές και πιο εορταστικές περιστάσεις. Άφησε λοιπόν την παιδική πούδρα στο σπίτι, και αξιοποίησε στο έπακρο το δερμάτινο παντελόνι σου φέτος τις γιορτές.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @remainbirgerchristensen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι 6 πιο hot τάσεις στα πανωφόρια - Για να είσαι cozy όλο τον χειμώνα!

6 color trends που θα βλέπεις παντού το 2022 - Γιατί να μην τα δοκιμάσεις από τώρα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved