6 color trends που θα βλέπεις παντού το 2022 - Γιατί να μην τα δοκιμάσεις από τώρα;

Άσε στην ντουλάπα τα σκουρόχρωμα ρούχα και πρόσθεσε στα σύνολά σου περισσότερα χαρούμενα χρώματα.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να είσαι παρών στη στιγμή, αξίζει ωστόσο να ρίχνεις μια ματιά στο μέλλον πού και πού. Μερικές φορές, οι εποχές μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα, και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να αισθάνεσαι είναι παγιδευμένη όσον αφορά τα σύνολά σου. Εδώ, εκτός από τα διαφορετικά υφάσματα, τα σχέδια και όλα όσα συνθέτουν ένα ρούχο, το χρώμα είναι ένα στοιχείο που παίζει αναπόσπαστο ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CKYkrddJUj8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Top color trends το 2022

Τίποτα δεν έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τόνο της εμφάνισής σου όπως τα χρώματα που επιλέγεις. Σίγουρα θα γνωρίζεις επίσης πως τα χρώματα έχουν την δυνατότητα να επηρεάσουν σημαντικά και τη διάθεσή σου.

Έτσι, ξεφύλλισα μερικά περιοδικά, μπήκα στο Instagram feed μερικών διάσημων οίκων και influencers, και έχω ξεκινήσει να βλέπω μια σειρά από αποχρώσεις που έχουν φορεθεί περισσότερο, έξι για την ακρίβεια. Αυτά τα χρώματα είναι αρκετά συγκεκριμένα – oatmeal, μανταρινί, λαδί, merlot ή βελούδινο κόκκινο, Μπλε-Μωβ Periwinkle και σοκολατί.

palto_se_edona_xrwmata2.jpg

Άσε το μαύρο πανωφόρι σου στην άκρη - Φέτος θα φοράς μόνο χρωματιστά παλτό!



Έχω παρατηρήσει ότι πολλά brands περιλαμβάνουν αυτές τις ιδιαίτερες αποχρώσεις στις περιγραφές σχεδίασής τους αυτή τη στιγμή. Δεν θα σου ζητήσουμε να τα ψάξεις και εσύ ωστόσο.



Στην gallery παρακάτω, έχω συγκεντρώσει τα 6 χρώματα που θα καθορίσουν το 2022 και μερικές φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @leset

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 color trends που θα κάνουν τη διαφορά φέτος το φθινόπωρο - Δοκίμασέ τα!

Sage Green: Το απόλυτο color trend του φθινοπώρου - Πώς θα το φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved