Tinsel hair! Το TikTok είναι obsessed με την τάση της χρυσόσκονης στα μαλλιά

Θέλεις να δοκιμάσεις αυτό το νέο look στο σπίτι; Θα χρειαστείς υπομονή και σταθερό χέρι.

Το tinsel hair είναι η νέα beauty τάση που έχει κατακλύσει το TikTok. Κατ' αρχάς, το TikTok δεν ανακάλυψε το tinsel hair. Αυτή η τάση έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010. Πρόκειται για επεκτάσεις μαλλιών glitter που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου.

Είναι ένα statement χτένισμα που τραβάει τα βλέμματα και είναι σχετικά φθηνό να το πετύχεις. Και το καλύτερο είναι πως επέστρεψε just in time for Christmas. Εφόσον, ένα μόνο tinsel hair βίντεο στο TikTok έχει συγκεντρώσει 2.7 εκ. views, είναι προφανές πως αυτή η τάση έχει επιστρέψει full.

Πώς μπορείς να πετύχεις αυτό το look

Οι επιλογές χρωμάτων είναι πολλές – μπορείς να το συντονίσεις με τα μαλλιά σου (δηλαδή χρυσό για ξανθές, καφέ για μελαχρινές και μαύρες για πιο σκούρες αποχρώσεις) ή να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση για να ξεχωρίσει από το δικό σου χρώμα μαλλιών. Στη συνέχεια, το μόνο που θα χρειαστείς είναι πολλή υπομονή και ένα πολύ σταθερό χέρι.

HAIR_1.jpg

Money Piece: Το hair color trend που θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα σε ανανεώσει

Πάρε μόνο ένα strand από tinsel και πέρασέ το πάνω από μια μικρή τούφα μαλλιών, όσο πιο κοντά στη ρίζα μπορείς. Επανάλαβε όσες φορές μπορείς - όσο περισσότερο tinsel βάλεις, τόσο πιο ομοιόμορφο και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για τα beauty trends που γίνονται trendy στο TikTok, αλλά είναι πιθανό ότι το «fairy hair» της Katy Perry στα βραβεία CMA τον Νοέμβριο άνοιξε τον δρόμο για το tinsel hair. Αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις μερικές μωβ και μπλε επεκτάσεις λάμψης στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CWH9vErLi6g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά απ’ όσα είπαμε, είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις την τάση που θα ανανεώσει κάθε γιορτινό σου look;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @aj.toon.hair

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 super WOW χτενίσματα με hair accessories - Είναι ένα κι ένα!

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved