Love Nwantiti! Το dance trend που έγινε viral στο TikTok θα σε ξεσηκώσει σε χρόνο dt

Άντε τι περιμένεις; Δοκίμασέ το σήμερα που αράζεις σπίτι!

Στο TikTok ανά διαστήματα βλέπουμε να δημιουργούνται νέα trends. Αφορούν όλες τις κατηγορίες. Θες hairstyling; Θες nail art; Θες fashion; Σε όλα θα βρίσκεις συχνά νέες τάσεις οι οποίες γίνονται Viral και θα βλέπεις όλους τους fan τις εφαρμογής να τις κατακτούν και να παίζουν παντού!

Σου έχω άλλη μια κατηγορία, πιο fun, η οποία είναι για σένα που λατρεύεις τη μουσική και τον χορό. Για σένα που αγαπάς να μαθαίνεις χορογραφίες και να τις κάνεις «δικές σου». Ποια είναι αυτή; Σήκω, βάλε τη φόρμα σου και πάμε να γνωρίσουμε το #DanceTok. Εκεί θα δεις πολλές, σύντομες χορογραφίες και φυσικά πολύ hot.

xmas three

Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

Θα μάθεις να το χορεύεις τέλεια

Ένα dance trend που είναι στο for you όλων (σίγουρα θα το έχεις δει) είναι το τραγούδι Love Nwantiti. Βλέπεις παρέες, κορίτσια-αγόρια, να αφήνονται στον ρυθμό της μουσικής και να χορεύουν αυτό το υπέροχο τραγούδι. Δε σου κρύβω ότι αυτός ο ήχος παίζει συνέχεια στο μυαλό μου και θέλω να μάθω απεγνωσμένα τη χορογραφία για να το χορεύω και να το ζω και εγώ.

Let’s dance!

Αν βρίσκεσαι και εσύ στην ίδια θέση με μένα τότε σήκω, βάλε τα πιο άνετα ρούχα σου που θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και…let’s dance! Πάμε να μάθουμε τη χορογραφία (η οποία μου φαινόταν λίγο περίπλοκη γι’ αυτό δεν την προσπαθούσα τόσο καιρό) και να το ζήσουμε στο έπακρο.

Βήμα- βήμα θα τα καταφέρουμε και θα μπορείς φυσικά αν θες να τραβήξεις και το δικό σου βίντεο TikTok χορεύοντας το πιο διάσημο trend της εφαρμογής! Έτοιμη; Love Nwantiti λοιπόν και…φύγαμε!



Video Tutorial

Σου έχω βρει βίντεο σαν οδηγό για να το μάθεις αργά και σωστά. Αναλυτικά κάθε βήμα της χορογραφίας είναι εδώ! Δες το βίντεο!



Τώρα μπορείς να το κάνεις και εσύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα διπλώσεις τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα (video)

Wavy hair don't care! Πώς θα κάνεις τους τέλειους κυματισμούς χωρίς κόπο (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved