BLACKPINK: Η Lisa έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Η Lisa κλέβει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις, όχι όμως λόγω του τραγουδιστικού της ταλέντου, αλλά της χάρης της ως... μοντέλο!

Το μέλος του γυναικείου συγκροτήματος BLACKPINK, η Lisa Manobal, ένωσε την περσινή χρονιά τις δυνάμεις της με τον creative, artistic και image director του οίκου μόδας Celine, Hedi Slimane, και αποτέλεσε την πρώτη διεθνή πρέσβειρα του διάσημου brand. Έκτοτε, την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε πολλές καμπάνιες του γαλλικού Οίκου μόδας και οι συνεργασίες τους διαδέχονται η μία την άλλη.

lisa2 2

BLACKPINK: Η Lisa παραδέχεται ότι φοβόταν να κάνει το solo ντεμπούτο της

Αυτή τη φορά, η διάσημη ράπερ από την Ταϊλάνδη πήγε τη συνεργασία της με τη Celine ένα βήμα παραπέρα και περπάτησε στην πασαρέλα για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν του brand για το Καλοκαίρι 2022, ξετρελαίνοντας τους fans της!

https://www.instagram.com/tv/CXGtHxyDf7v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lisa ήταν άκρως εντυπωσιακή στην πασαρέλα του οίκου μόδας Celine

Η Lisa εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα γκρι φούτερ με κουκούλα, ένα kelly πράσινο μπουφάν, ένα crop top και τζιν παντελόνι, τα οποία συνδύασε με λευκά αθλητικά παπούτσια, baby blue γυαλιά ηλίου και κίτρινο τσαντάκι.

Η συλλογή αφορούσε την casual λάμψη που πηγάζει μέσα από το στιλ, με τα υπόλοιπα μοντέλα να φορούν επίσης φαρδιά τζιν, hoodies, καπέλα του μπέιζμπολ και καμπαρντίνες.



Η εκδήλωση είχε μια «model off-duty» ατμόσφαιρα, που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της Lisa, αφού είναι casual και παράλληλα εντυπωσιακό.

Η Lisa είναι το πρόσωπο της σειράς αρωμάτων της Celine

Η σχέση της Lisa με τον γαλλικό οίκο μόδας Celine αναπτύσσεται σταθερά τον τελευταίο χρόνο, αφού η τραγουδίστρια επιλέχθηκε να είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο της σειράς αρωμάτων τους.

«Θαυμάζω και σέβομαι όλες τις παγκόσμιες μάρκες με μακρά ιστορία. Μεταξύ όλων, το να δω πως ο Hedi ανέλαβε τη Celine και έφερε τολμηρές αλλαγές ήταν το πιο εντυπωσιακό πράγμα για εμένα», δήλωσε η Lisa για τη σχέση της με τον οίκο μόδας. «Το συνολικό στιλ της Celine έχει γίνει φρέσκο ​​και εύκολα προσαρμόσιμο ακόμα και για όσους είναι νέοι στη μόδα».

https://www.instagram.com/p/CXForHsPCbu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lisa δεν είναι το μόνο μέλος των BLACKPINK που φέρνει μια νότα K-pop σε θρυλικούς γαλλικούς οίκους μόδας. Η Jisoo συνεργάζεται με τον οίκο Dior, ενώ η Jennie είναι το κεντρικό πρόσωπο της Chanel.

Cover photo: lalalalisa_m

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BLACKPINK: Η Lisa τόλμησε το απόλυτο καρέ κούρεμα και είναι απλά WOW (+10 καρέ για να διαλέξεις)

BLACKPINK: Το «Money» της Lisa γράφει ιστορία στο βρετανικό chart singles

BLACKPINK: Η Lisa κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή με καλλυντικά - Lip stain, eyeliner, χαμός!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved