Τα 6 πιο hot denim trends του 2022 - Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις

Αυτές είναι οι προσθήκες που πρέπει να κάνεις asap!

Το τζιν αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά υφάσματα στο χώρο της μόδας. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο μόλις βρεις την αγαπημένη σου denim σιλουέτα, είναι αρκετά δύσκολο να την αποχωριστείς. Ωστόσο, είτε προτιμάς ένα slouchy high-rise τζιν παντελόνι είτε ένα skinny σκούρο τζιν παντελόνι, υπάρχει μια ποικιλία denim trends για το 2022 που θα σε πείσουν να πειραματιστείς και με άλλα στυλ. Spoiler: Τα κυρίαρχα στυλ της νέας χρονιάς εκπέμπουν νοσταλγία.



Τι θα δούμε το 2022

Θα δεις χαμηλοκάβαλα κομμάτια με straight legs, καθώς και πιο χαλαρές σιλουέτες με περισσότερο όγκο. Ουσιαστικά, ο κόσμος θέλει να φορέσει κομμάτια που κάνουν statement και που θα προσφέρουν μια αίσθηση ευκολίας και coolness. Ενώ τα τελευταία χρόνια βλέπαμε πολλά ψηλοκάβαλα τζιν παντελόνια, τώρα πια βλέπουμε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για τα lower rises, θα οποία θα φορεθούν πολύ την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022.

pws_na_foreseis_to_tzin_soy_fetos1.jpg

Χειμώνας χωρίς jean παντελόνι δεν γίνεται - Πώς θα το φορέσεις για να μην είναι βαρετό

Επιπλέον, βλέπουμε μια αύξηση στα denim on denim σύνολα, καθώς και στα τζιν τζάκετ και στις τζιν φούστες. Πιστεύω πως τον περασμένο χρόνο όλοι συνηθίσαμε την ιδέα του canadian tuxedo ή του double denim, το οποίο έγινε πολύ γνωστό όταν φορέθηκε από την Britney Spears και τον Justin Timberlake.



Επομένως, σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, μπορείς πάντα να στραφείς σε ένα full denim σύνολο τον επόμενο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CHV5tVLBmsD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα denim trends που θα κυριαρχήσουν το 2022 σύμφωνα με τους fashion experts.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @anouchkagauthier

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 στυλάτοι τρόποι να φορέσεις το skinny jean σου αυτό το φθινόπωρο

Denim on denim: Κάν' το όπως η Gigi Hadid και υιοθέτησε την πιο hot τάση όλων των εποχών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved