Ποιος είπε ότι το glitter είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; 10 εορταστικά nail art για όλο τον χρόνο

Το glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Μπορείς να ξεκινήσεις να βάζεις φωτάκια σε κάθε γωνία και εκατοστό του σπιτιού σου, να παρακολουθήσεις το Polar Express σε επανάληψη, να φτιάξεις την αγαπημένη σου ζεστή σοκολάτα και να την πιείς μπροστά στο τζάκι και, φυσικά, να κάνεις ένα super glamorous μανικιούρ για τις γιορτές αλλά…και όχι μόνο!

Ποιος είπε ότι το glitter και οι λάμψεις στον κόσμο του nail art είναι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων και για την Πρωτοχρονιά; Αν αυτό είναι που πιστεύεις τότε είμαι εδώ για να σου αλλάξω αυτή τη θεωρία και να σε πείσω να βάζεις πιο συχνά λάμψη στο μανικιούρ σου χωρίς να περιμένεις απαραίτητα τις γιορτές.

6 french

Filigree french manicure: Η πιο κομψή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ και 10 nail art για να διαλέξεις

Λέμε NAI στο glitter!

Είτε θα κρατάς το αγαπημένο σου ρόφημα, είτε θα φοράς το αγαπημένο σου outfit, ένα εντυπωσιακό nail art είναι ένας ακόμη τρόπος για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αναδείξεις το look σου.

https://www.instagram.com/p/CWaO6QlK2jh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρακάτω, σου συγκέντρωσα τις 10 καλύτερες ιδέες και σχέδια, τα οποία μπορείς να κάνεις και στην εορταστική περίοδο που πλησιάζει, αλλά και τον χειμώνα γενικότερα. Σου εγγυώμαι ότι θα είσαι απλά WOW!

Σκέψου απλά, μανικιούρ με shiny πινελιές , κομψά σχέδια, έντονα χρώματα και ό,τι άλλο σου περνάει από το μυαλό αυτή τη στιγμή.



Τι λες; Πάμε να τα δούμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#CloudNails: Τα σύννεφα στα νύχια είναι super chic και αυτά τα nail art το αποδεικνύουν

#TortoiseshellNails: Τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα είναι απλά WOW (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Πηγή Κεντρικής:tiffanyabbigailebeauty

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved