Άσε το μαύρο πανωφόρι σου στην άκρη - Φέτος θα φοράς μόνο χρωματιστά παλτό!

Δώσε χρώμα στον «συννεφιασμένο ουρανό» του χειμώνα!

Τώρα που σιγά σιγά μπαίνει ο χειμώνας, η ανάγκη μας για ζεστασιά ολοένα και μεγαλώνει. Και ποιος είναι ο καλύτερός μας φίλος σε αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες; Ένα όμορφο και χουχουλιάρικο παλτό! Μαύρο, σοκολατί, γκρι, καμηλό, το μπεζ της άμμου και άλλες αποχρώσεις του καφέ – τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά αν επιλέξεις ένα παλτό σε αυτά τα basic χρώματα. Φέτος ωστόσο, τα πιο έντονα χρώματα ενσωματώθηκαν στις φθινοπωρινές μας γκαρνταρόμπες.

https://www.instagram.com/p/CIFxAkpnm4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα παλτό που θα σε συντροφεύουν τους επερχόμενους κρύους μήνες

Τα fashionable παλτό σε έντονα χρώματα με πιο στενές, κλασικές ή μινιμαλιστικές σιλουέτες, που θυμίζουν κλασικά σακάκια με διπλό κούμπωμα ή ίσιο κόψιμο, είναι παντού φέτος. Η τάση κυριαρχείται όχι μόνο από τα χοντρά υφάσματα, αλλά και από το tweed, τα teddy bear παλτό (δηλαδή τα παλτό που η γούνα τους μοιάζει με αυτήν από λούτρινο κουκλάκι), και τη faux γούνα. Τον χειμώνα, η μόδα προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, έτσι ανάμεσα στα πιο στυλάτα πανωφόρια, θα δεις τα midi και maxi μήκη και τις πιο φαρδιές σιλουέτες, που θα σου επιτρέψουν να φορέσεις από μέσα ένα πιο χοντρό πουλόβερ.

Tria_trends_sta_palto11.jpg

Μόνο αυτά τα 3 trends στα παλτό χρειάζεται να ξέρεις φέτος (+10 super chic επιλογές για εσένα)

Μια άλλη τάση είναι να συνδυάσεις σκούρα αξεσουάρ με ένα παλτό σε έντονα χρώματα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν μαύρα δερμάτινα γάντια, μια σκούρα καφέ τσάντα ή αρβύλες σε σκούρο χρώμα. Συνέχισε παρακάτω για να δεις πώς φόρεσαν αυτά τα πανωφόρια σε έντονα χρώματα τα πιο cool κορίτσια του Instagram.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @josefinevogt

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Black is the new black - Τα 10 ωραιότερα μαύρα παλτό της αγοράς για τον φετινό χειμώνα

Shopping time! Τα 10 πιο στυλάτα puffer jackets της αγοράς για τις πολύ κρύες μέρες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved