10 super WOW χτενίσματα με hair accessories - Είναι ένα κι ένα!

Για να πας το χτένισμά σου σε άλλο level!

Η περιποίηση των μαλλιών μας δεν έχει season και timing. Πιστεύω πως πάντα και σε όλες, μας αρέσει να έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά για να κάνουμε αμέτρητα χτενίσματα και να τα αναδεικνύουμε όσο πιο ωραία και μοντέρνα μπορούμε.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί το καλοκαίρι να θεωρείς ότι πρέπει να έχεις πιο ανάλαφρα και χαλαρά τα μαλλιά σου, αφού έχεις συνδυάσει εκείνες τις ζεστές μέρες με τις πλεξούδες και τα πιο cute hairstyles, αλλά είμαι εδώ για να σου σπάσω κάπως αυτό το ταμπού! Θα σου πω πως μπορείς να κάνεις και τον χειμώνα super WOW χτενίσματα και καθόλου μα καθόλου boring.

3 hair

BLACKPINK: Η Lisa τόλμησε το απόλυτο καρέ κούρεμα και είναι απλά WOW (+10 καρέ για να διαλέξεις)

Do it with hair accessories

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τα hair accessories, φυσικά, τα οποία είναι ειδικά φτιαγμένα για να κοσμούν τα μαλλιά σου και σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να μπεις στον πειρασμό να σε δεις και με ένα καινούριο χτένισμα.

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram βρήκα πολλές ιδέες για cute και πολύ hot χτενίσματα με hair accessories! Από αυτές τις αμέτρητες επιλογές ξεχώρισα 10 και αποφάσισα να στις δείξω και να σε πείσω να τις δοκιμάσεις στα μαλλιά σου! Πάμε να δούμε!

Scrunchie

Ένας απλός κλασικός κότσος μπορεί να πάψει να θεωρείται βαρετός αν χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα accessories. Και ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για να το επιτύχεις αυτό; Τα scrunchies φυσικά! Είναι καιρό τώρα στη μόδα και μπορείς να τα βρεις παντού. Δέσε τον κότσο σου με ένα πολύ όμορφο και πολύ girly scrunchie και είσαι έτοιμη!

Hair Clips

Μια επιλογή που θα απογειώσει το χτένισμά σου είναι τα hair clips. Στην αγορά μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από τσιμπιδάκια τα οποία θα απογειώσουν το hairstyle σου και να είσαι σίγουρη πως θα είναι απλά υπέροχο. Μπορείς να δοκιμάσεις hair clips με πέρλες, με χρυσές λεπτομέρειες ή ακόμα και με διακριτικά στρασάκια αν θες να δώσεις λάμψη στο hair look σου ή αντίστοιχα με ματ υφή, ή χρωματιστά αν θες να δημιουργήσεις ένα πιο χαρούμενο αποτέλεσμα!

https://www.instagram.com/p/CLOraRBJfvk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Claw Clip

Είναι απόλυτη τάση σήμερα. Με claw clip (aka κλάμερ) έχουμε δει πολύ την Kendall Jenner αλλά και την Bella Hadid! Και γιατί να μην το προτιμούν, αφού είναι πανεύκολο στη χρήση και φυσικά δίνει ένα ύφος και στυλ σε όλο το look τους; Copy the hair look, λοιπόν!

https://www.instagram.com/p/CG8jZsBpS9L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Hair Ribbon

Η κορδέλα μαλλιών είναι μια πολύ cute πινελιά την οποία μπορείς να προσθέσεις στο χτένισμά σου. Οι τρόποι είναι αμέτρητοι. Μπορείς να τη βάλεις είτε με κάτω τα μαλλιά, είτε πιασμένα πάνω ή ακόμα και μισά πάνω μισά κάτω.



Τρέξε στην gallery για να δεις 10 super duper χτενίσματα με hair accessories!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι curtain bangs είναι super hot τάση - 10 κουρέματα για να μπεις σε πειρασμό

H Kaia Gerber έκανε το πιο hot κούρεμα του φθινοπώρου - Εσύ ψήνεσαι για αφέλειες;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved