Επιτέλους! Ο Harry Styles λάνσαρε το δικό του beauty brand

Μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του beauty!

Ο Harry Styles μπαίνει στον κόσμο της ομορφιάς και είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένες γι' αυτό. Πριν από λίγες μέρες, ο μεγάλος star ανακοίνωσε το Pleasing, το πρώτο του επιχειρηματικό beauty εγχείρημα, με το οποίο θα κάνει χαμό! Το brand περιέχει μια σειρά βερνικιών νυχιών, έναν ορό για λάμψη και ενά έλαιο διπλής χρήσης για μάτια και χείλη.

2 DUA

Dua Lipa: Τα 5 μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

To brand του Harry Styles λέγεται Pleasing

Η πρώτη σειρά του Pleasing, με ονομασία "Perfect Pearl", είναι αυστηρά επιμελημένη και περιλαμβάνει τέσσερα βερνίκια νυχιών, έναν ορό λάμψης και έναν ορό ματιών με διπλό άκρο και ματ στυλό για τα χείλη.

https://www.instagram.com/p/CWTWYQ1LAcI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με το brand, αυτή η αρχική συλλογή θα "κυκλοφορήσει σε τρία στάδια και σε περιορισμένες ποσότητες". Τα προϊόντα, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους στις 29 Νοεμβρίου, θα πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται από 20 έως και 65$ στην ιστοσελίδα του brand.

Σημαντικό βήμα για τον Harry Styles

Ο Styles αποκάλυψε σε συνέντευξή του για το beauty brand του: «Υπήρχε μια εποχή που ήμουν νεότερος και ήμουν στο συγκρότημα (σ.σ. One Direction), όταν φοβόμουν ότι όλα είχαν σταματήσει. Δεν ήξερα απαραίτητα ποιος ήμουν αν δεν ήμουν στο συγκρότημα».

https://www.instagram.com/p/CWHzVUYsm5h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Τώρα δεν με τρομάζει να πει ο κόσμος ότι δεν μας αρέσει πια η μουσική σου, φύγε. Νομίζω ότι υπήρξε μια στιγμή που έγινε αυτό. Πλέον, έχω την ελευθερία να κάνω αυτό που θέλω χωρίς να με εμποδίζει κάτι. Στη δουλειά μου δεν υπάρχει πια φόβος. Δουλεύω κάνοντας αυτό που πραγματικά θέλω καινούρια και διαφορετικά πράγματα».

Το νέο επαγγελματικό βήμα τού προσφέρει μεγάλη χαρά

To Pleasing είναι ένα τέτοιο «πράγμα» (δηλαδή κάτι καινούριο για τον Harry Styles), και παρόλο που η βιομηχανία της ομορφιάς σήμερα κατακλύζεται από brands αρκετών celebrities, ο Harry Styles είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στον χώρο και να μας παρουσιάσει το δικό του στυλ και τις δικές του σκέψεις για την έννοια του «beauty».

Ετοιμάζει πολλά...

«Ξεκινώ με το βερνίκι νυχιών», αναφέρει ο Harry Styles σε συνέντευξή του. «Βλέπω ένα χρώμα σε ένα λουλούδι ή σε μια ταπετσαρία ή κάτι τέτοιο και σκέφτομαι, «Α, θέλω να το βάλω στα νύχια μου», προσθέτει.



Ο Harry θεώρησε την πανδημία ως ώθηση για το Pleasing: «Ήταν ένα διασκεδαστικό μικρό έργο, αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, και όταν τελικά το ονομάσαμε Pleasing, ένιωθα ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια σειρά απλών βερνικιών νυχιών», λέει, προσθέτοντας: «Ανακάλυψα επίσης, ότι οι στιγμές στη ζωή μου που μου έφερναν τη μεγαλύτερη χαρά είναι οι μικρές... Πραγματικά πιστεύω ότι η ουσία του Pleasing είναι να βρίσκω αυτές τις μικρές στιγμές χαράς και να τις δείχνω στους ανθρώπους».



Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε και εμείς το νέο brand του star. Go Harry!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η HoYeon Jung του Squid Game αποκάλυψε τα μυστικά της για τέλειο δέρμα - Δοκίμασέ τα κι εσύ!

Η Zendaya έγινε η νεότερη γυναίκα που βραβεύτηκε με το «Όσκαρ μόδας»

Πηγή Κεντρικής: harrystyles



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved