Χειμώνας χωρίς jean παντελόνι δεν γίνεται - Πώς θα το φορέσεις για να μην είναι βαρετό

Απογείωσε το αγαπημένο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας με αυτά τα σύνολα!

Καθώς ο καιρός έχει κρυώσει, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλές από εμάς έχουμε ακολουθήσει την εύκολη διαδρομή και βγάλαμε τα staple pieces από την γκαρνταρόμπα μας. Ξέρεις εσύ, το μπλέιζερ που δεν μας απογοητεύει ποτέ – στη δουλειά και στις εξόδους μας το Σαββατοκύριακο – και το λευκό T-shirt που έχει φορεθεί, και πλυθεί περισσότερες φορές από όσες μπορούσαμε να μετρήσουμε.

Μετά έχουμε φυσικά και το τζιν παντελόνι - το πιο versatile ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ενώ το skinny τζιν παντελόνι δεν είναι πλέον τόσο trendy, υπάρχουν άλλα στυλ που θα αποτελέσουν το starting point πολλών υπέροχων συνόλων φέτος τον χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CIIg50kDIHV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#Fashioninspo από τις αγαπημένες μας influencers στο Instagram

Σίγουρα, το τζιν είναι μια εύκολη επιλογή όταν ντυνόμαστε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό. Αν έχεις μπλοκάρει ενδυματολογικά, θα σε βοηθήσει, όπως πάντα, το Instagram #inspo.

neo_hack_baggy_jeans_tiktok.jpg

Δεν εφαρμόζει το jean στη μέση σου; Το hack του TikTok θα σε σώσει



Στην gallery παρακάτω θα σου δείξουμε πολλούς απλούς τρόπους (αλλά και πάλι, όχι βαρετούς) για να φορέσεις τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια. Από τα τζιν καμπάνα που θα δημιουργήσουν ένα 70s-inspired σύνολο αν συνδυαστούν με faux γούνα, μέχρι και την επιστροφή των baggy jeans που μας έκανε να ανυπομονούμε για την ώρα που θα τα ξαναφορέσουμε με αθλητικά, οι παρακάτω συνδυασμοί ρούχων θα σε εμπνεύσουν για το πώς να το φορέσεις τον χειμώνα.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάν'το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα! 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις το τζιν παντελόνι (photos)

5 τάσεις που θα φορεθούν πολύ στα jeans το φθινόπωρο - Εσύ ακόμη να τις δοκιμάσεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved