Girl! 5 styling tips για να δείχνουν τα πόδια σου πιο λεπτά και πιο ψηλά

Το μυστικό δεν κρύβεται ούτε στις εξαντλητικές δίαιτες, ούτε στα super detoxing ροφήματα!

Όλες θέλουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο ψηλά και λεπτά, ειδικά όταν τα αποκαλύπτουμε. Τα ψηλά και αδύνατα πόδια άλλωστε είναι ένα πολύ δυνατό σημείο στη γυναικεία σιλουέτα. Ακόμα όμως και αν δεν τα έχεις μπορείς να ακολουθήσεις μερικά στυλιστικά κόλπα για να φαίνονται λίγο πιο ψηλόλιγνα από ό,τι είναι. Διάβασέ τα παρακάτω:



1. High-waisted

Κανένα κομμάτι δεν μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα να πετύχεις τον στόχο σου, όσο τα ψηλόμεσα παντελόνια, οι φούστες, τα σορτσάκια κτλ. Αυτά δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια ξεκινούν πολύ πιο ψηλά απ’ ό,τι στην πραγματικότητα. Μία λεπτή και τονισμένη μέση δίνει πόντους!

2. Επίλεξε προσεκτικά τα παπούτσια σου

Όταν φοράς φούστες ή φορέματα, επίλεξε «γυμνά παπούτσια». Αυτά δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σου είναι πιο ψηλά, επειδή γίνονται ένα με το χρώμα του δέρματός σου. Κάτι που πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις παπούτσια είναι να αποφεύγεις κομμάτια που αγκαλιάζουν τη γάμπα ή έχουν λουριά στο ύψος του αστραγάλου.

francesca-saraco-J6iLgznwL1c-unsplash.jpg

3 tips για να αγοράσεις τα σωστά αθλητικά παπούτσια



3. Tucked-in or cropped

Αυτή η συμβουλή είναι επίσης πολύ απλή και λογική αν το καλοσκεφτείς. Οι μακριές μπλούζες μπορεί να επιμηκύνουν τον κορμό σου, αλλά θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο κοντά. Επομένως, βάλε την μπλούζα μέσα από το παντελόνι σου, και φόρεσε cropped πουκάμισα και τζάκετς για να δημιουργήσεις το αντίθετο αποτέλεσμα.



4. Κάθετα μοτίβα

Οι οριζόντιες γραμμές θα σου προσθέσουν όγκο, καθώς τραβούν το μάτι δεξιά και αριστερά. Οι κάθετες γραμμές, από την άλλη, τραβούν το μάτι πάνω και κάτω. Γι΄ αυτό, φόρεσε τα παντελόνια και τις φούστες σου με κάθετα σχέδια για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα.

5. Ασύμμετρες γραμμές

Το γνωρίζουμε ότι για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση των μακρύτερων ποδιών, πρέπει να ξεγελάσεις το μάτι. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι οι ευθείες, οριζόντιες γραμμές θα κάνουν το μάτι του παρατηρητή να σταματήσει στο πόδι. Για να το διορθώσεις αυτό, προτίμησε τις ασύμμετρες γραμμές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hoskelsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 fashion TikTokers που πρέπει να ακολουθήσεις - Τα styling tips τους θα σε τρελάνουν!

5 tips για extra φωτογένεια- Για σένα που θέλεις να γίνεις μια Insta Queen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved