Styling tips & tricks για να κάνεις το κάθε σύνολό σου να φαίνεται πιο «ακριβό»

Και πίστεψέ μας δεν κοστίζουν τίποτα.

Πραγματικά δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα και μια γκαρνταρόμπα γεμάτη ρούχα πολυτελείας για να φαίνεσαι καλοντυμένη. Με απλά βήματα μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις, αρκεί να φερθείς έξυπνα. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις μερικά εύκολα tips που θα κάνουν το στυλ σου να φαίνεται πιο «ακριβό».



Φόρεσε τα σωστά εσώρουχα

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα εσώρουχα που φοράς είναι όσο σημαντικά όσο και τα ρούχα σου. Για να πετύχεις ένα κομψό look, πρέπει να ξεκινήσεις με μια καλή βάση. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να μετρηθείς για να είσαι σίγουρη πως το σουτιέν σου εφαρμόζει σωστά. Επένδυσε σε ένα t-shirt bra και ένα strapless σουτιέν – αυτά είναι εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της.

taseis_na_oiothetiseis_ton_xeimwna4.jpg

9 χειμερινά fashion trends θα κάνουν χαμό - Υιοθέτησέ τα από τώρα!

https://www.instagram.com/p/CWQ-rc0qRn3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να είσαι σίγουρη πως το ρούχα σου εφαρμόζουν καλά

Είναι πολύ σημαντικό να ντύνεσαι με βάση τον σωματότυπό σου και να φροντίζεις πως κάθε κομμάτι σε κολακεύει. Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο, αλλά προσπάθησε να αποφεύγεις κομμάτια που είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα. Όταν τα ρούχα εφαρμόζουν καλά, τότε θα φαίνεσαι πιο λεπτή, πιο ψηλή, και πολύ πιο chic. Ο τρόπος να το διασφαλίσεις αυτό είναι να δοκιμάζεις πάντα τα ρούχα πριν τα αγοράσεις.

Να είσαι ο εαυτός σου

Ένα σημαντικό tip είναι να ενσωματώνεις στα σύνολά σου τα αγαπημένα σου αξεσουάρ και το δικό σου στυλ. Μην αντιγράφεις απλά τις κούκλες βιτρίνας.

Προσπάθησε να αποφεύγεις τα logos

Ναι, υπάρχουν κλασικά luxury brands που έχουν iconic σύμβολα και logos, όπως οι Louis Vuitton και Versace, αλλά γενικά, είναι προτιμότερο να επιλέγεις κομμάτια χωρίς logos.

Πρόσεχε τις λεπτομέρειες

Η τελευταία συμβουλή είναι να προσέχεις τις λεπτομέρειες – τα μαλλιά σου, το μακιγιάζ σου, το βερνίκι σου… Αν φροντίζεις τα νύχια σου, τότε θα φανεί πως έχεις βάλει σκέψη στο σύνολό σου. Το μισοβαμένα νύχια από την άλλη ξεχωρίζουν, αλλά όχι για καλό! Το ίδιο ισχύει για τα απεριποίητα μαλλιά και το μακιγιάζ σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sarasampaio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Embellished sweater: Το πιο WOW trend στα πουλόβερ - Πώς θα το υιοθετήσεις τώρα

Ξέρεις πώς να φορέσεις τα λευκά σου sneakers the it-girl way; Μάθε τώρα με αυτά τα 8 σύνολα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved