Οι curtain bangs είναι super hot τάση - 10 κουρέματα για να μπεις σε πειρασμό

Tik tok και Instagram έχουν γεμίσει με αυτό το super hot haircut!

Αν έχεις σταθεί ποτέ μπροστά στον καθρέφτη διερωτώμενη τι αλλαγή μπορείς να κάνεις στο κούρεμά σου για να το ανανεώσεις και από το μυαλό σου πέρασαν τα curtain bangs τότε μην το σκέφτεσαι άλλο. Απλά κάν’το!

Το συγκεκριμένο haircut έχει ρίζες από τις δεκαετίες των 60s και 70s και είναι απλά WOW! Για να έρθω και στο σήμερα, το συγκεκριμένο κούρεμα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου ταιριάζει, αφού πάει σε όλα τα σχήματα προσώπων και ο κομμωτής σου θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το κατάλληλο κόψιμο των curtain bangs ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου. So, just trust your hairdresser!

gal hairr

Σπάνε εύκολα οι άκρες των μαλλιών σου; Κάνε το πείραμα και δες τι φταίει

Και ναι, νομίζω ήρθε η ώρα για μια αλλαγή

Μην ξεχνάς, επίσης, ότι οι curtain bangs είναι εξαιρετικά ευέλικτες. Μπορείς να κάνεις αμέτρητα hairstyles παίζοντας με τα φρατζάκια σου αλλά το πιο τέλειο με τη συγκεκριμένη επιλογή κουρέματος είναι ότι σου δίνει τύπο και στυλ, και φυσικά μπορεί να σταθεί και μόνο του χωρίς πολλά πολλά!



Αυτός ήταν και ο λόγος που και εγώ η ίδια επέλεξα να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου πριν από μερικούς μήνες κάνοντας τα διάσημα στο Tik Tok και Instagram, curtain bangs, και η αλήθεια είναι ότι δεν το μετάνιωσα καθόλου. Δεν γίνεται να μην έχεις δει τον χαμό που γίνεται και το πόσο τρελή τάση είναι! Μπορείς να επιλέξεις είτε τα κοντά φρατζάκια, είτε τα πιο μακριά -αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή- και εξαρτάται από το στυλ και το ύφος που θέλεις να πετύχεις.

Next haircut; Curtain bangs

Αν απορείς αν τα curtain bangs είναι το ιδανικό κούρεμα, για να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή του, τότε εγώ θα σου απαντήσω χωρίς δισταγμό ναι! Όταν τα έκανα εγώ, πραγματικά άλλαξε το πρόσωπό μου και ένιωθα ότι βλέπω έναν άλλον άνθρωπο στον καθρέφτη. Η κίνηση που έδινε στο μαλλί μου και η ποικιλία επιλογών που είχα για τα χτενίσματά μου ήταν το κάτι άλλο.

Αν θες λοιπόν κάτι που να μη σε παιδεύει στο styling αλλά ταυτόχρονα να σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις και να δημιουργείς super hot χτενίσματα στα μαλλιά σου, τότε είσαι εδώ! Curtain Bangs και μην το πολυσκέφτεσαι, do it φίλη μου!



Εγώ για να σου κάνω τη ζωή λίγο πιο εύκολη, έκανα τα μαγικά μου στο Instagram και σου βρήκα 10 φανταστικά κουρέματα με curtain bangs για να εμπνευστείς και να πας έτοιμη στον κομμωτή σου να του ζητήσεις αυτό που θες να δεις και πάνω σου.



Μην αργείς, τρέξε στην gallery και θα με θυμηθείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Pinch: To απόλυτο hack για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου

BLACKPINK: Η Lisa τόλμησε το απόλυτο καρέ κούρεμα και είναι απλά WOW (+10 καρέ για να διαλέξεις)

Πηγή Κεντρικής: yana_francois



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved