#CloudNails: Τα σύννεφα στα νύχια είναι super chic και αυτά τα nail art το αποδεικνύουν

Νομίζω ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό στο μανικιούρ σου!

Τα σκουρόχρωμα μανικιούρ μπορεί να είναι απίστευτη τάση τον χειμώνα, αλλά ένα είναι το μανικιούρ που μπορεί να σε εκτοξεύσει και να σε κάνει να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά από όλες στον κόσμο του nail art. Ποιο είναι αυτό; Τα cloud nails. Αν τα ακούς πρώτη φορά, τότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μάθεις τη νέα τάση του χειμώνα!

Αυτά τα αξιολάτρευτα και πολύ WOW σχέδια , ήρθαν για να πάνε το μανικιούρ σου σε άλλο level. Είτε έχεις στο μυαλό σου ένα πιο απλό nail design με λίγα σύννεφα και απαλούς τόνους του μπλε, είτε θες ένα πιο δραματικό και έντονο αποτέλεσμα, να είσαι σίγουρη ότι αυτή η επιλογή μπορεί να υποστηρίξει οτιδήποτε σκέφτεσαι!

one brown

Το καφέ είναι το χρώμα του χειμώνα! 10 καφέ nail art για να διαλέξεις

Η νέα τάση του χειμώνα

Η συγκεκριμένη τάση στον κόσμο του μανικιούρ συνοδεύεται από ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Τα διακριτικά ή έντονα σύννεφα (αυτό εσύ θα το επιλέξεις) θυμίζουν τον ουρανό, κάτι που συνδέεται με την ηρεμία και τη γαλήνη, και αν προσθέσεις στο μανικιούρ σου λίγα extra shiny αστέρια μπορεί να μοιάζει με anime. Τέλειο, έτσι;

https://www.instagram.com/p/CT-ZJC-MlYE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από κομψά, τα σύννεφα είναι μια πολύ διαφορετική επιλογή και καθόλου συνηθισμένη! Και trust me! Μόλις τα δει η κολλητή σου θα θέλει σίγουρα να σε αντιγράψει.

Είσαι έτοιμη να αλλάξεις τη συνήθεια του σκουρόχρωμου μανικιούρ τον χειμώνα και να τολμήσεις κάτι διαφορετικό; Εγώ σου έχω συγκεντρώσει 10 απίστευτα μανικιούρ για να αναδείξεις την τάση του cloud nail art.



Τρέξε στην gallery για να δεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Fifty shades of blue! 10 μανικιούρ στις αποχρώσεις του μπλε για να βρεις το επόμενο δικό σου

#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

Πηγή Κεντρικής: amyle.nails

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved