Dua Lipa: Τα 5 μυστικά της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Η Dua Lipa μοιράζεται τα μυστικά της!

H λαμπερή επιδερμίδα της Dua Lipa θα μπορούσε να αποδοθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό στα καλά γονίδια, αλλά όχι μόνο. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της νεαρής τραγουδίστριας οφείλεται και στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί για να την διατηρεί ενυδατωμένη και καθαρή.

«Προσπαθώ να μην φοράω μακιγιάζ όσο μπορώ. Πρέπει να δώσω ένα διάλειμμα στο δέρμα μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της. «Υποθέτω ότι ήταν πάντα σημαντικό για μένα να αφαιρώ το μακιγιάζ μου πριν κοιμηθώ, αλλά τώρα, πιστεύω πώς το έχω μεγαλύτερη ανάγκη», συμπλήρωσε.

dua lipa2

Dua Lipa είσαι είδωλο! 5 make up looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

Μάθε όλα τα μυστικά της Dua Lipa

Η Dua Lipa είχε επίσης αναφέρει οτι, όταν ταξιδεύει μεταξύ εκδηλώσεων και εκπομπών, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μερικά βασικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως κρέμα ματιών, κρέμα προσώπου, toner, και λαδάκια κατά του στρες.

«Κάνω ότι χρειάζεται για να κρατήσω το δέρμα μου ενυδατωμένο γιατί με τα ταξίδια παρατηρώ ότι αφυδατώνεται σε μεγάλο βαθμό. Το να ταξιδεύεις είναι ό,τι χειρότερο για το δέρμα και μπορεί να φανεί αμέσως».

https://www.instagram.com/p/CVdWx9IMaSX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, δεν χρειάζεται να βγάλεις τελείως το foundation από τη ζωή σου για να αποκτήσεις το δέρμα της Dua Lipa, αλλά αν σε ενδιαφέρει να μάθεις όλα τα μυστικά της για μια τέλεια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα keep reading!

Αποφεύγει τη συχνή χρήση μακιγιάζ

Σίγουρα, την έχουμε δει κατά καιρούς σε εμφανίσεις της με πολύ έντονα eye look αλλά και μακιγιάζ. Φαίνεται να έχει γίνει λάτρης του no make up-make up και γενικότερα των πιο glow εμφανίσεων.

«Προσπαθώ να μην φοράω μακιγιάζ τις μέρες που δεν χρειάζεται, αλλά αν το κάνω, χρειάζομαι 15 λεπτά το πολύ», είχε αναφέρει. «Παραμένω στο foundation ή το concealer, τη mascara, τη σκιά ματιών και το bronzer».

Δεν ξεχνάει ποτέ το ντεμακιγιάζ

Το απόλυτο μυστικό της Dua Lipa είναι το σωστό ντεμακιγιάζ. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι ανένδοτη στο να κρατά καθαρό το δέρμα της, δεσμευόμενη σε μια πρωινή και βραδινή ρουτίνα που περιλαμβάνει βαθύ και σωστό καθαρισμό προσώπου.

https://www.instagram.com/p/CTKtKYUMHeS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποτέ δεν παραλείπει το SPF της

Η νεαρή τραγουδίστρια γνωρίζει ότι καμία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς λίγο SPF. Εξήγησε, ότι αφού προηγουμένως το φορούσε μόνο περιστασιακά, άρχισε να εφαρμόζει αντηλιακή προστασία καθημερινά από τα 20 της , και είδε μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα της.

«Το χρησιμοποιούσα, αλλά ποτέ κάθε μέρα», είπε. «Καταλαβαίνω τη σημασία του όταν είμαι στον ήλιο, αλλά τώρα προσπαθώ να φροντίζω το δέρμα μου, ώστε να το φοράω συνέχεια».

Ένα «εργαλείο» που δεν αποχωρίζεται ποτέ; Οδοντόβουρτσα

Ποιος θα το πίστευε ότι κάτι τόσο απλό όσο μια οδοντόβουρτσα θα μπορούσε να έχει τόσες πολλές εναλλακτικές χρήσεις; Η τραγουδίστρια έχει αναφέρει ότι έχει πολλές οδοντόβουρτσες στο ντουλάπι της έτσι ώστε να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή. Όχι επειδή είναι τόσο αφοσιωμένη στη στοματική υγιεινή, αλλά επειδή συνήθως χρησιμοποιεί την οδοντόβουρτσα ως εργαλείο απολέπισης.



Ναι καλά είδες. Είναι το hack που χρησιμοποιεί η Dua Lipa για να κάνει scrub στα χείλη της και να γεμίσει ακόμα και τα κενά που ενδεχομένως έχει στα φρύδια της. Το ανακάλυψε στο Λονδίνο, καθώς ήθελε να βάλει mascara και το ακολουθεί έως και σήμερα.

Της αρέσει η περιποίηση προσώπου

Ακόμη κι αν δεν έχει πολύ χρόνο στην καθημερινότητά της, η Dua Lipa πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να κάνει μια σωστή περιποίηση προσώπου όταν αισθάνεται ότι της είναι απαραίτητο.



Θέλει μια λαμπερή επιδερμίδα, και κάνει τα πάντα γι’ αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ

Dua Lipa είσαι είδωλο! 5 make up looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ΤΩΡΑ

Το σωστό ντεμακιγιάζ έχει και τα μυστικά του - Πώς θα γίνεις expert

Πηγή Κεντρικής: dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved