#TortoiseshellNails: Τα νύχια που θυμίζουν ταρταρούγα είναι απλά WOW (+10 σχέδια για να διαλέξεις)

Το επόμενο nail art σου είναι εδώ και θα θυμίζει…ταρταρούγα!

Θα αναρωτιέσαι άραγε τι είναι το tortoiseshell. Μην ανησυχείς, πρόσφατα έμαθα και εγώ τι ακριβώς είναι και είμαι εδώ για να σου λύσω την απορία. Tortoisehell είναι η ταρταρούγα και πρόκειται για το κέλυφος της χελώνας. Ναι καλά διάβασες.

Τα #Tortoiseshellnails, λοιπόν, κινούνται στις αποχρώσεις της ταρταρούγας, που δεν είναι άλλες από τις καφέ σκούρες, μαύρες ακόμη και κίτρινες.

3 cosmo

20 nails trends που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα - Δοκίμασέ τα από τώρα!

Θα κάνεις χαμό

Μπορούμε να εντάξουμε τα #Tortoiseshellnails στην κατηγορία των animal print σχεδίων μιας και έχουν κάτι το αριστοκρατικό και ταυτόχρονα πολύ κομψό! Θα αναρωτιέσαι επίσης μα πώς μπορεί να συσχετιστεί η ταρταρούγα με το nail design. Πίστεψέ με, μπορεί και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις τη διαφορά αν επιλέξεις για το επόμενο μανικιούρ σου tortoiseshell nails!

Είναι μια πολύ in season επιλογή που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Μπορείς να παίξεις με γήινες αποχρώσεις κυρίως, όπως καφέ, πράσινο σκούρο και γενικά με όλα τα φθινοπωρινά χρώματα. Εγώ έκανα scroll στο Instagram και σου έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς και να κάνεις τον απόλυτο χαμό με το νέο σου μανικιούρ!



Πάμε να δούμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

Fifty shades of blue! 10 μανικιούρ στις αποχρώσεις του μπλε για να βρεις το επόμενο δικό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved