Η Dove Cameron άλλαξε χρώμα μαλλιών - She is a brunette!

H Dove Cameron τόλμησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και είναι απλά WOW!

Η Dove Cameron είναι πλέον καστανή. Η σταρ αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και να υιοθετήσει ένα σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών αφήνοντας πίσω της το ξανθό.

Η αλήθεια είναι ότι η Dove είχε χρόνια τα μαλλιά της ξανθά και αυτή η αλλαγή... κάπως μας εξέπληξε ευχάριστα.

hair galeryyy

Σπάνε εύκολα οι άκρες των μαλλιών σου; Κάνε το πείραμα και δες τι φταίει

Τα έβαψε ή έβαλε περούκα;

Αλλά τώρα η ερώτηση όλων είναι μία: Είναι στην πραγματικότητα αυτά τα μαλλιά της Dove Cameron ή πρόκειται για περούκα; Είναι ημιμόνιμη βαφή ή σπρέι;

Να σου υπενθυμίσουμε ότι πριν μας δείξει το νέο hair look της, η Dove Cameron είχε χρυσαφένια ξανθά μαλλιά και άφηνε σκουρόχρωμη τη ρίζα της στο φυσικό χρώμα μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/CT0blWNgGKJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καραντίνα και τα μαλλιά της Dove

Η Dove είχε μιλήσει πριν μερικούς μήνες για το γεγονός ότι μέσα στην καραντίνα σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

«Δεν έχω βάψει τα μαλλιά μου εδώ και έξι μήνες, κάτι που ήταν υπέροχο για μένα, γιατί ως ξανθιά που είμαι χρειάζεται να συντηρώ το χρώμα και να βάφω συχνά τα μαλλιά μου», είπε η star. Και πρόσθεσε: «Νιώθω ότι τα μαλλιά μου μεγαλώνουν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, κάτι που είναι εκπληκτικό».

https://www.instagram.com/p/CWCy3tkgdvU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την Dove, εκείνη και ο κομμωτής της συνεργάστηκαν για να μετατρέψουν το χρώμα της από το πλατινέ ξανθό σε μια πιο φυσική απόχρωση.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι είχαμε δει ξανά την Dove Cameron με πιο σκούρα μαλλιά και συγκεκριμένα σε ανάρτησή της τον Μάρτιο του 2021 αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού εμφανίστηκε στα VMAs, τον Σεπτέμβριο του 2021, με ξανθά μαλλιά.



Εγώ σου έχω συγκεντρώσει 7 υπέροχα καστανά στην gallery από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς και να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή όπως η Dove Cameron. Check them!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved