BLACKPINK: Η Lisa τόλμησε το απόλυτο καρέ κούρεμα και είναι απλά WOW (+10 καρέ για να διαλέξεις)

Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και τα έβαψε ροζ. 

Σε ό,τι αφορά τη μόδα και την ομορφιά, η Lisa από τις BLACKPINK είναι πρώτη! Στον χώρο της μόδας, η σταρ είναι γνωστή για την αγάπη της στα vintage ρούχα, το street style και το αβίαστο styling. Από την πλευρά της ομορφιάς, έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands και έχει επίσης μια τάση να αλλάζει τα μαλλιά της αρκετά συχνά. Τι έκανε τώρα; Έκοψε καρέ τα μαλλιά της και τα έβαψε ροζ!

Η Lisa βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Los Angeles και δημοσίευσε στο Instagram το νέο hot haircut της, που είναι απλά WOW!

galll hairrr

Σπάνε εύκολα οι άκρες των μαλλιών σου; Κάνε το πείραμα και δες τι φταίει

Καρέ κούρεμα για τη Lisa των BLACKPINK

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, βλέπεις ξεκάθαρα πόσο ταιριάζει στη Lisa το καρέ κούρεμα. Βλέπεις, όμως, ότι η teen star ταίριαξε ακόμη και το μανικιούρ και το πουλόβερ της με το νέο χρώμα μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/CWDxz3fJzDi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα ροζ, τα μπλε αλλά και τα πράσινα μαλλιά είναι super hot trend το 2021 και η Lisa το ξέρει καλά αυτό. Εσύ, βέβαια, μη ρισκάρεις και προσπαθήσεις μόνη σου να κάνεις μια τέτοια αλλαγή χρώματος στα μαλλιά σου... Καλύτερα πρώτα να το συζητήσεις με τους γονείς σου και τον κομμωτή σου.

https://www.instagram.com/p/CWDNDcrlskF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το bob haircut για πάντα τάση

Το bob haircut είναι η απόλυτη τάση μαλλιών της δεκαετίας. Το έχουμε πει ξανά και θα το πούμε πάλι! Μιας, λοιπόν, που είναι φθινόπωρο και εποχή ριζικών αλλαγών, μήπως να δοκίμαζες κι εσύ ένα τέτοιο κούρεμα. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Εγώ σου έχω συγκεντρώσει 10 καρέ κουρέματα για να σε εμπνεύσω και να σε δελεάσω να τολμήσεις τη μεγάλη και πολύ hot αλλαγή στον εαυτό σου!



Πάμε να τα δούμε;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved