Η HoYeon Jung του Squid Game αποκάλυψε τα μυστικά της για τέλειο δέρμα - Δοκίμασέ τα κι εσύ!

Μάθε όλα τα μυστικά της εδώ!

 

Έχει περάσει καιρός από τότε που το Netflix κυκλοφόρησε το «Squid Game», την κορεάτικη σειρά που κάνει χαμό ανάμεσα στους εφήβους και όχι μόνο. Από τότε στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η HoYeon Jung.

Η HoYeon Jung, η νεαρή πρωταγωνίστρια η οποία υποδύεται την Kang Sae-byeok, κέρδισε σχεδόν 15 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram μετά την κυκλοφορία της σειράς, και αυτομάτως έγινε η Νοτιοκορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους followers στο Instagram.

maya hawke2

Maya Hawke: «Oι γονείς μου δεν ήθελαν να με σέρνουν στο κόκκινο χαλί»

Επειδή, λοιπόν, κι εμείς την παρακολουθούμε κι έχουμε διαπιστώσει -εκτός από τη φήμη της- και την υπέροχη επιδερμίδα της, αποφασίσαμε να ψάξουμε και να τα μάθουμε όλα. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς του διάσημου μοντέλου και ηθοποιού; Πώς καταφέρνει να λάμπει σε κάθε εμφάνισή της;

Η HoYeon Jung ακολουθεί μια πολύ απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας

Η HoYeon Jung έχει δηλώσει στη Vogue: «Το να φροντίζεις τον εαυτό σου μέσα και έξω είναι το κλειδί». Σε βίντεο στο YouTube, το μοντέλο έδωσε επίσης στους θαυμαστές της μια εικόνα από τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί για την επιδερμίδα της.

keimeno korean

Στην αρχή, καθαρίζει το δέρμα της και στη συνέχεια ξεκινάει να ενυδατώνει το πρόσωπό της κάνοντας παράλληλα απαλό μασάζ. «Όταν τα μάτια σου είναι πρησμένα το πρωί, μπορείς να κάνεις μασάζ στις ''ταλαιπωρημένες'' περιοχές», συμβουλεύει η star.

Το απόλυτο μυστικό της HoYeon είναι, όμως, το... λαδάκι που απλώνει πίσω από τα αυτιά της για να περιορίζει το στρες. Ω, ναι! Το είχες ξανακούσει αυτό;

https://www.instagram.com/p/CPVUGj7BKNH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την έχει εμπνεύσει η μαμά της

Σε συνέντευξή της, η HoYeon Jung είχε επίσης αποκαλύψει ότι η τόσο απλή ρουτίνα της είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της: «Παραμένω στη βασική ενυδάτωση και χρησιμοποιώ καθαριστικό προσώπου μόνο όταν φοράω μακιγιάζ, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσω μόνο νερό. Όταν το δέρμα μου είναι ερεθισμένο, θα χρησιμοποιήσω μάσκα αλόης, γιατί είναι πολύ καταπραϋντική για την επιδερμίδα μου».

https://www.instagram.com/p/CU9xbjoB3Yh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, η τελευταία της συμβουλή είναι η χρήση αντηλιακού. Είναι το μυστικό της για μια τέλεια και υγιή επιδερμίδα. Και ξέρεις... Η HoYeon βάζει αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι. Και έτσι πρέπει να κάνουμε όλες!



Τι λες; Θα δοκιμάσεις τα μυστικά ομορφιάς της Ασιάτισσας που... μας έχει πάρει το μυαλό;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved