Το καφέ είναι το χρώμα του χειμώνα! 10 καφέ nail art για να διαλέξεις

Το επόμενο nail art σου είναι εδώ!

Το καφέ είναι το χρώμα της ζεστασιάς και της άνεσης. Είναι ένας γήινος τόνος που θυμίζει έντονα τη σοκολάτα, τον καφέ, το ξύλο... Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι το χρώμα που φωνάζει από μακριά… φθινόπωρο.

Το καφέ όχι μόνο σε ανακουφίζει κοιτώντας το, αλλά είναι επίσης μια ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα. Έτσι, αν ψάχνεις μανικιούρ το οποίο θες να μη σε περιορίζει σε τίποτα, να είναι απλό και εντυπωσιακό για να το υποστηρίζεις σε καθημερινή βάση, τότε τα brown nails είναι η καλύτερη επιλογή.

two perl

#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

Η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο

Τα καφέ nail art φαίνονται καταπληκτικά σε συνδυασμό με τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα, για παράδειγμα, με χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες.

Μπορείς επίσης να παίξεις με διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ στο μανικιούρ σου. Να εγώ, ας πούμε, επέλεξα για το φθινοπωρινό μανικιούρ μου τις αποχρώσεις του καφέ. Το αποτέλεσμα; Απλά WOW! Δες το και μόνη σου.

252569211 994262334542289 6281341060650434992 n

Εάν, δε, είσαι τολμηρή τότε, μπορείς να ταιριάξεις το καφέ με έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, το κόκκινο, το κίτρινο ή το μπλε.



Αν, λοιπόν, το καφέ παίζει στο μυαλό σου non stop για να είναι το χρώμα του επόμενου μανικιούρ σου, τότε μην το σκέφτεσαι καν! Απλά καν’ το! Είναι η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο και εγώ σου έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες για να αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο nail art σου!



Τρέξε στην gallery!

Cover photo: @1stladyofcolors

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 καρέ κουρέματα που θα σε πείσουν να κόψεις τώρα τα μαλλιά σου

#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved