Το σωστό ντεμακιγιάζ έχει και τα μυστικά του - Πώς θα γίνεις expert

Πες αντίο στα υπολείμματα μακιγιάζ!

Όλες πρέπει να γνωρίζουμε ότι ένα υγιές δέρμα ξεκινά με έναν ενδελεχή καθαρισμό. Ο καλός καθαρισμός του προσώπου μας είναι το παν και αν έχεις καλή στάση απέναντι στο δέρμα σου, μελλοντικά θα σε ανταμείψει. Καλώς η κακώς ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στην επιδερμίδα μας αργά η γρήγορα θα φανεί.

Για παράδειγμα, αν είσαι συνεπής στην περιποίηση και τον καθαρισμό του προσώπου σου, τότε οι φθορές μακροχρόνια πάνω του δεν θα είναι πολλές και ίσως και όχι ορατές. Πώς να το κάνουμε; Καλό είναι να προσέχουμε τώρα για να έχουμε στο μέλλον.

10 χρήσεις του lip balm που ούτε καν είχες σκεφτεί

Δεν θα αφήνεις πια υπολείμματα στην επιδερμίδα σου

Σίγουρα για να το επιτύχεις αυτό, εκτός από τη σωστή ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας σου, πρέπει να προσέξεις πολύ το κομμάτι του ντεμακιγιάζ. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά ένας σωστός καθαρισμός απαιτεί χρόνο, υπομονή και γνώση.

one removerkeimeno

Δεν πρέπει να παίρνουμε ένα απλό βαμβάκι, να βάζουμε το ξεβαφτικό μας και τέλος. Όπως και το μακιγιάζ θέλει τον χρόνο του έτσι και η αφαίρεσή του το ίδιο, μη σου πω κιόλας ότι ίσως θέλει περισσότερη προσοχή από το ίδιο το μακιγιάζ. Αλλά μην ανησυχείς καθόλου! Είμαι εδώ για να σου πω 7 βήματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το ντεμακιγιάζ σου σαν επαγγελματίας. Πάμε να τα δούμε;

Με την ησυχία σου

Εφάρμοσε το προϊόν ντεμακιγιάζ στην επιδερμίδα σου και άφησέ το να καθίσει επάνω της.

Αυτή η διαδικασία θα μαλακώσει τη mascara, τη βάση σου και τη σκιά, ώστε να γλιστράει εύκολα και να αφαιρεθεί αρκετό προϊόν από την επιδερμίδα.



Δίνοντας χρόνο στο προϊόν ντεμακιγιάζ να δράσει μαγικά, δεν θα χρειαστεί να τρίψεις το πρόσωπο σου για να απαλλαγείς από το μακιγιάζ σου, καθώς η τριβή μπορεί να βλάψει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια σου, προκαλώντας ερεθισμό και συμβάλλοντας μελλοντικά στις ρυτίδες.

Το σαπούνι και το νερό λειτουργούν καλύτερα από τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Τα μαντηλάκια μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό αρχικό βήμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούνται καλύτερα για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ πριν τον καθαρισμό.

Ιδανικά, θα πρέπει να ακολουθήσει ένας σωστός καθαρισμός. Πολλές από εμάς κάνουμε το λάθος να χρησιμοποιούμε απλώς μαντηλάκια και να πηγαίνουμε για ύπνο, αλλά το μακιγιάζ στην πραγματικότητα δεν έχει αφαιρεθεί εντελώς και πολλά υπολείμματα μακιγιάζ μένουν στην επιδερμίδα.

two remover keimeno copy

Θα σε «πονέσει» λίγο αυτό που θα σου πω αλλά για να αφαιρέσεις τέλεια το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου πρέπει να χρησιμοποιείς το σαπούνι σου και…άφθονο νεράκι.

Εάν χρησιμοποιείς μόνο μαντηλάκια και στη συνέχεια εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα, τότε μπορεί να σπρώξεις τη βρωμιά στους πόρους και να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα με σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

Χρησιμοποίησε το προϊόν ντεμακιγιάζ σου

Για την αφαίρεση του μακιγιάζ δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε σαπούνι η καθαριστικό βρούμε. Ιδανικά πρώτα πρέπει να εφαρμόζουμε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ, όπως το micellar water ή ένα λάδι καθαρισμού ή προϊόν ντεμακιγιάζ σε κρεμώδη μορφή.



Αυτά είναι από τα πιο αποτελεσματικά items για να απαλλαγείς ακόμη και από το πιο επίμονο μακιγιάζ, όπως τα σταθερά foundation, τα υγρά κραγιόν και οι χρωστικές για τα φρύδια.

Καθάρισε καλά τα βλέφαρά σου

Εάν υπάρχει μια περιοχή που συχνά παραμελείς κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ, αυτή είναι η άκρη του βλεφάρου σου, όπου οι σκιές και η mascara μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου και να οδηγήσουν σε ερεθισμό των ματιών.

Ειδικά αν χρησιμοποιείς αδιάβροχα προϊόντα στα μάτια σου, ίσως χρειαστεί να σταθείς λίγο περισσότερο σε αυτά τα σημεία και να χρησιμοποιήσεις προϊόντα ντεμακιγιάζ που είναι ειδικά για αδιάβροχα make-up.

mpatoneta a

Διασπούν τα πάντα για να μην χρειάζεται να τρίβεις, με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να σπάνε και να πέφτουν.

Μιλώντας για τις βλεφαρίδες που πέφτουν, επίσης, δεν πρέπει ποτέ να τραβάς τα επίμονα κομμάτια της mascara με τα δάχτυλά σου. Άσε να κάνει όλη τη δουλειά το προϊόν ντεμακιγιάζ.

Καθάρισε καλά το μέτωπο κοντά στα μαλλιά

Συχνά συσσωρεύονται υπολείμματα μακιγιάζ ψηλά στο μέτωπο και κοντά στα μαλλιά, κάτι που οδηγεί σε φραγμένους πόρους και εξάρσεις.

keimeno keimeno

Αφιέρωσε δύο δευτερόλεπτα για να πιάσεις τα μαλλιά σου πίσω για να εξασφαλίσεις ότι κάθε ίχνος μακιγιάζ θα αφαιρεθεί.

Μπατονέτα και mascara

Σου έχω φυσικά και ένα tip που αφορά το πιο δύσκολο κομμάτι του ντεμακιγιάζ, την αφαίρεση της mascara. Πάρε μια μπατονέτα και τοποθέτησε πάνω της λίγο προϊόν ντεμακιγιάζ.



Έπειτα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι με κινήσεις προς τα πάνω να ακουμπάς την μπατονέτα στα βλέφαρα έτσι ώστε να μαλακώσει η mascara και να γίνει ακόμα πιο εύκολη η αφαίρεσή της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved