Pinch: To απόλυτο hack για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου

Το hack που θα πάει το μαλλί σου σε άλλη διάσταση!

Ειλικρινά, δεν έχω χειρότερο από το να ξυπνάω το πρωί, να πηγαίνω στον καθρέφτη και αυτομάτως, με το που βλέπω το μαλλί μου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, να καταλαβαίνω ότι δεν είναι μια καλή ημέρα γι’ αυτό!

Τόσο καιρό, λοιπόν, έψαχνα απεγνωσμένα εύκολους τρόπους για να περιποιούμαι το μαλλί μου, και λέω εύκολους γιατί δεν έχω χειρότερο από τα χρονοβόρα χτενίσματα και hacks.

Sleek hair σαν της Ιφιγένειας Τζόλα - Tips για τέλειο ίσιωμα

Το απόλυτο hair hack

Και όμως έχω να σου πω ότι έπεσα έξω. Βρήκα το απόλυτο hair hack που θα σε ξετρελάνει και το πιο WOW; Θα σου πάρει μόλις πέντε λεπτά.

Pinch, λοιπόν, λέγεται και είμαι σίγουρη πώς θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό άραγε. Πρόκειται για μια τέλεια τεχνική που θα δώσει όγκο και κίνηση στο μαλλί σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις τις φράντζες σου κοντά στη ρίζα και να τις «τσιμπήσεις».

https://www.instagram.com/p/CULcT3EBKhS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναι, καλά διάβασες! Πάρε το ψαλίδι μαλλιών που χρησιμοποιείς για το hairstyling σου, δώσε σχήμα και κίνηση στα μαλλιά σου και άσε για το τέλος αυτή την έξυπνη πινελιά που θα απογειώσει το look σου.

Και, όμως, είναι πανεύκολο

Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Στην ουσία απλά ενώνεις από τη ρίζα μεταξύ τους τα φρατζάκια τσιμπώντας τα και τοποθετώντας λίγη λακ για να δώσεις όγκο και να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα.



Είναι μια τεχνική, που στην ουσία, προσθέτει επιπλέον κίνηση, όγκο και σχήμα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου.

https://www.instagram.com/p/CLSnqO5AhE4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς και χωρίς να κοιτάζεσαι σε καθρέφτη

Το καλύτερο δεν στο είπα! Δεν χρειάζεται να βρίσκεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη με όλα τα εργαλεία hairstyling στα χέρια σου.



Είναι ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε, ανά πάσα ώρα και στιγμή, για να ανανεώσεις το χτένισμά σου και να πας το μαλλί σου σε άλλη διάσταση!

Cover photo: @hairby.brittany

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved