9 χειμερινά fashion trends θα κάνουν χαμό - Υιοθέτησέ τα από τώρα!

Καταπολέμησε το κρύο με τις πιο hot στυλιστικές επιλογές!

Την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου τα ρολόγια γύρισαν μια ώρα πίσω, και παρόλο που θα «θρηνήσουμε» τις λιγότερες ώρες της ημέρας, ανυπομονούμε να φορέσουμε επιτέλους τα αγαπημένα μας chunky πλεκτά, τις ψηλές μπότες και τα ζεστά μας παλτό. Ο χειμώνας είναι πολύ κοντά και ήρθε η ώρα να μάθεις και να υιοθετήσεις τις τάσεις της σεζόν.



Χειμερινές τάσεις πιο ανανεωμένες από ποτέ

Δεν θεωρούμε πως υπάρχουν items που είναι «in» or «out», ρούχα δηλαδή που δεν μπορείς να φορέσεις επειδή δεν είναι trendy. Ωστόσο, μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούρια ρούχα και να πειραματιζόμαστε με τις πιο hot τάσεις όταν έρχεται μια νέα σεζόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αξίζει να ανταλλάξεις το μπεζ πλεκτό σου με ένα σε μια πιο έντονη και φωτεινή απόχρωση ή να βγάλεις από την αποθήκη το παλιό σου bomber jacket και να το φορέσεις με ανανεωμένο τρόπο το 2021 (συνδύασέ το με μια midi φούστα και chunky μπότες).

https://www.instagram.com/p/CViDoRTjJR_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην τελική, σχεδόν όλες οι τάσεις της μόδας έρχονται, φεύγουν και επανέρχονται μετά από λίγα χρόνια. Πρέπει απλά να βρίσκεις τρόπους να τις κάνεις να φαίνονται φρέσκες και ανανεωμένες.

Το ζιβάγκο είναι το It item του φθινοπώρου – 7 τρόποι να το φορέσεις φέτος με στυλ

Εγώ προσωπικά φέτος θα ήθελα να πειραματιστώ με τα χαμηλοκάβαλα jeans και τα παντελόνια, τις πλατφόρμες και τα ζιβάγκο. Εσένα τι βρίσκεται στη wishlist σου;



Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις, συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω 9 τάσεις που θα κάνουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις να ξεχωρίσουν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved