#PearlNails: Τη Δευτέρα θέλουμε λάμψη και περλέ μανικιούρ (+10 για να διαλέξεις)

Λατρεύουμε τη λάμψη και την θέλουμε και στο nail art μας!

Μια είναι η τάση στον κόσμο του nail art που με ξετρελαίνει. Ποια είναι αυτή; Τα pearl nails. Η τάση αυτή στα βερνίκια νυχιών είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη λάμψη των μαργαριταριών.

Αν θέλεις ένα λαμπερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια σου, τότε απλώς στρέψε τα μάτια σου στα μανικιούρ που στο τελείωμά του αφήνει το απόλυτο περλέ εφέ.

20 nails trends που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα - Δοκίμασέ τα από τώρα!

Δεδομένου ότι αυτό το είδος βερνικιού (το περλέ αποτέλεσμα το δίνει ή το βερνίκι ή μια σκόνη) είναι εμπνευσμένο από πέρλες, πιθανότατα θα το βρεις σε αυτά τα χρώματα: λευκό, κρεμ, ροδακινί, τριανταφυλλί, γκρι και μωβ .



Η τάση που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις

Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές. Εγώ προσωπικά δοκίμασα τα pearl nails το καλοκαίρι και πραγματικά ερωτεύτηκα το αποτέλεσμα. Και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Το χέρι μου ήταν τόσο λαμπερό και κομψό που δεν μπορούσα να σταματήσω να το χαζεύω. Αν δεν με πιστεύεις, τότε μπορείς να δεις μόνη σου το μανικιούρ που είχα επιλέξει να κάνω! Να, δες εδώ!

https://www.instagram.com/p/CSjhqd9sZTq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα, όταν πήγαινα στη θάλασσα, βουτούσα επίτηδες πολλές φορές μόνο το χέρι μου μέσα στο νερό και αυτό, για να δω το υπέροχο μανικιούρ μου να λάμπει κάτω όσο το χτυπούσε ο ήλιος. Ναι, ναι, αλήθεια γινόταν αυτό και από τότε αποφάσισα ότι τα pearl nails είναι απλά η αγαπημένη μου επιλογή μανικιούρ.

https://www.instagram.com/p/CSjhqd9sZTq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δοκίμασέ το και εσύ

Χειμώνα - καλοκαίρι μπορείς να τολμήσεις αυτή την τάση και να είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται την υπερβολή.



Εγώ πάντως σου έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες για να δεις και να επιλέξεις το επόμενο μανικιούρ σου.

Τρέξε στην gallery και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψεις τα pearl nails από εδώ και στο εξής!

Πηγή Κεντρικής: @georgias__beauty

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved