10 καρέ κουρέματα που θα σε πείσουν να κόψεις τώρα τα μαλλιά σου

Οι ιδέες που θα σε κάνουν να τολμήσεις την απόλυτη τάση!

Το bob ήταν ένα κούρεμα που ενθουσιάσε τις γυναίκες όταν πρωτοπαρουσιάστηκε από τον πολωνικής καταγωγής κομμωτή, Antoine de Paris, στη Γαλλία το 1909, και παραμένει στη μόδα από τότε.

Η απόλυτη τάση!

Ακόμα και αν έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια, το καρέ εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο hot haircuts που έχεις δει. Μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ καρέ, γνωστό και ως Lob, ένα καρέ το οποίο θα σβήνει με μύτες κοντά στους ώμους σου ή ένα πολύ αυστηρό σε κόψιμο καρέ το οποίο το προτιμούν και πολλές celebrities, που όπως έχουμε δει είναι απλά WOW!

Butterfly print: Το νοσταλγικό μοτίβο που έχει τραβήξει την προσοχή της Bella Hadid και της Dua Lipa

https://www.instagram.com/p/B5TX5ZGn13O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ ορισμένες τάσεις στα μαλλιά έρχονται και φεύγουν, το καρέ είναι το κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και τις τάσεις που κυριαρχούν.



Ένα μακρύ μαλλί μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα θεωρείται κλασικό ενώ ένα καρέ haircut τραβάει αμέσως την προσοχή και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Ας μην ξεχνάμε φυσικά ότι σαν κούρεμα δεν είναι και πολύ χρονοβόρο ως προς την περιποίηση του αφού μπορεί να σταθεί και από μόνο του.

https://www.instagram.com/p/B7FNYtoDQ9g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά και υπάρχουν επιλογές για να βρεις το καρέ κούρεμα που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και να το υιοθετήσεις για να κάνεις χαμό! Σου έχω συγκεντρώσει 10 bob haircuts για να εμπνευστείς και να τολμήσεις το επόμενο hair look σου.



Τρέξε στην gallery για να τα δεις!

Πηγή Κεντρικής: @taylor_hill

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved