Είσαι fan του καρό; 8 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Υπάρχει ένας τολμηρός νέος τρόπος να τα φορέσεις!

Αν είσαι fan του καρό, σίγουρα έχεις παρατηρήσει τη μεταμόρφωση αυτού του print τελευταία. Το καρό έγινε ιδιαιτέρως διάσημο τον 16ο αιώνα μέσα από τη σκωτσέζικη παράδοση, και είναι ακόμα αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής τους φορεσιάς.

Η κλασική του εκδοχή χαρακτηρίζεται από μια διαχρονικότητα. Ωστόσο, οι εκδοχές της νέας σεζόν αξιοποιούν τον τρόπο με τον οποίο το καρό ταλαντεύεται μεταξύ του punk και του preppy. Το punk οδηγεί αυτά τα βασικά ρούχα να κυκλοφορούν σε πιο σκούρες αποχρώσεις και να συνδυάζονται με δερμάτινα κομμάτια, αλυσίδες και chunky παπούτσια.

Ταυτόχρονα, η Cher Horowitz από την ταινία του ’90, Clueless, θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένη με τα πολύχρωμα καρό σύνολα από σακάκια, jackets μέχρι και φούστες που είδαμε πάνω στα top κορίτσια της μόδας.



Σκηνή στην οποία η Cher φοράει ένα κίτρινο καρό σύνολο



Οι νέες πιο χαρούμενες εκδοχές του plaid print

Πολλοί σχεδιαστές, όπως η Isabel Marant και η Marni, εκσυγχρονίζουν αυτά τα νοσταλγικά μοτίβα, καθώς τα κάνουν mix & match με διαφορετικά σχέδια και έντονα χρώματα, όπως τα retro florals, τα patchwork και τα φωτεινά πράσινα. Αυτές οι λεπτομέρειες δίνουν μια σύγχρονη πινελιά σε μια κλασική εμφάνιση.

6 trending prints που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/CT-jieUhdNu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι’ αυτό, σου προτείνουμε φέτος να πειραματιστείς με διαφορετικές υφές, μοτίβα και χρώματα. Εστίασε σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, δοκίμασε πρώτα τα συμπληρωματικά χρώματα, όπως τα καφέ και κόκκινα καρό μοτίβα, και χτίσε την εμφάνισή σου από εκεί. Εν τέλει, μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα με το καρό. Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να ανακαλύψεις 8 καρό κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, σε διάφορα χρώματα, σιλουέτες και υφές.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @walesbonner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved